Scan: Verduurzamen met jouw pand

Met de huidige ontwikkelingen in de energiemarkt snakt elke ondernemer naar een energiezuinig pand. Heb je scherp met welke aanpassingen jij jouw pand kan verduurzamen? Wij zijn opzoek gegaan naar een betrouwbare partner die jou hierbij kan helpen.

Met ruim 10 jaar ervaring als onafhankelijke energieadviseur vonden wij deze partner in Harm Bons van i4Energy. Door een energiescan van jouw pand te maken komt Harm erachter waar voor jou nog verduurzamingskansen liggen. Hierbij wordt uitsluitend op jouw bedrijfspand gefocust, apparatuur wordt hierin dus niet meegenomen. Na afloop wordt er een rapport opgemaakt waar adviezen in zullen staan aangevuld met bedrijven waarbij jij terecht kunt voor extra informatie over gekozen maatregel.

We stellen je voor aan Harm Bons

Als onafhankelijk energieadviseur/ inspecteur en EPA adviseur is hij al ruim 10 jaar bezig in de energiemarkt. Mooie innovaties, gedreven door een lastige transitie maken dat hij dit een van de meest interessante markten van het moment vindt.

"Veel vraagstukken uit de energiemarkt komen in de horeca samen. Dit maakt de horeca bij uitstek geschikt voor energiescans en analyses."

Kom achter jouw kansen met de energiescan

Samen lopen jullie door de laatste jaarnota van jouw energieleverancier, bespreken jullie welke specifieke wensen er zijn en welke stappen jij al hebt ondernomen. Het rapport wat je na afloop zult ontvangen bevat analyses en adviezen met betrekking tot: jouw dag- en nachtverbruik, de actuele tarieven van je leverancier, de keuzes van vermanen en verkoelen, het gebruik van je verlichting, de isolatie van jouw pand en de mogelijke toepassingen van nieuwe technieken (PV of PVT panelen, warmtepompen, etc.). Benieuwd wat er bij jouw zaak uit de scan komt?

Benieuwd wat hiervoor de kosten zijn? 

Voor Bidfood klanten hebben wij een speciale korting afgesloten met Harm. Je betaalt voor een energiescan € 75,00 per uur. Hierbij komen nog de voorrijkosten met een kilometerprijs van € 0,45.

Gemiddeld duurt een energiescan ongeveer twee uur. Daarnaast komt er nog één uur bij om het rapport op te maken. Mocht u een grote locatie hebben, houdt er dan rekening mee dat dit meer tijd in beslag neemt.

't Oude Raadhuys over de Bidfood energiescan

Ook geinteresseerd in de energiescan?

Mail je naam en telefoonnummer naar contact@bidfood.nl in, dan neemt Harm contact met je op.

Mail ons

Meer lezen over energie?

Ontdek meer handige tips in onze blogs.