Aardbeien groenten variatie nagerecht
Met groenten geeft u een verrassend (en) fris accent aan uw desserts. Kies voor een combinatie van zoete, aardse en zure smaken in diverse structuren; van puree tot macaron. Maak een gel van rabarbercompote en voeg extra bietpoeder toe voor de kleur. Pureer gekookte pastinaak met suiker en kokos en schep canelles van het aardbeien sorbetijs. Dresseer dotjes van de rabarbergel en pastinaakpuree met het ijs en de aardbeitjes op een bord. Voeg de bieten macarons toe en garneer af met de balsamicostroop van Bravour, honey cress en red fruit crumble. Een veelzijdig dessert om vrolijk van te worden!
![](https://a.storyblok.com/f/184807/1500x2250/2e645dacb4/gerecht-3_op_ondergrond-hi-res.jpg/m/1536x0/filters:format(jpeg))
Wat heeft u nodig?
Honny cress per gerecht: 0,5 gram - Art. nr. 003911
Sorbetijs, aardbei Per gerecht: 30 ml - Art. nr. 713260
Kokos barista Per gerecht: 10 ml - Art. nr. 713260
Crumble, red fruit Per gerecht: 1 gram - Art. nr. 087320
Pastinaak Per gerecht: 20 gram - Art. nr. 093061
Rabarberpuree Per gerecht: 5 gram - Art. nr. 037139
Rode bietenpoeder Per gerecht: 1 gram - Art. nr. 063879
Rabarber Per gerecht: 20 gram - Art. nr. 100741
Balsamico glaze Per gerecht: 1 ml - Art. nr. 115508
Aardbeien Per gerecht: 20 gram - Art. nr. 066747
Inkoop € 0,81
Adviesverkoopprijs € 7,50
Marge 89%