Aardbeien groenten variatie nagerecht

Met groenten geeft u een verrassend (en) fris accent aan uw desserts. Kies voor een combinatie van zoete, aardse en zure smaken in diverse structuren; van puree tot macaron. Maak een gel van rabarbercompote en voeg extra bietpoeder toe voor de kleur. Pureer gekookte pastinaak met suiker en kokos en schep canelles van het aardbeien sorbetijs. Dresseer dotjes van de rabarbergel en pastinaakpuree met het ijs en de aardbeitjes op een bord. Voeg de bieten macarons toe en garneer af met de balsamicostroop van Bravour, honey cress en red fruit crumble. Een veelzijdig dessert om vrolijk van te worden!

Wat heeft u nodig?

  • Honny cress per gerecht: 0,5 gram - Art. nr. 003911

  • Sorbetijs, aardbei Per gerecht: 30 ml - Art. nr. 713260

  • Kokos barista Per gerecht: 10 ml - Art. nr. 713260

  • Crumble, red fruit Per gerecht: 1 gram - Art. nr. 087320

  • Pastinaak Per gerecht: 20 gram - Art. nr. 093061

  • Rabarberpuree Per gerecht: 5 gram - Art. nr. 037139

  • Rode bietenpoeder Per gerecht: 1 gram - Art. nr. 063879

  • Rabarber Per gerecht: 20 gram - Art. nr. 100741

  • Balsamico glaze Per gerecht: 1 ml - Art. nr. 115508

  • Aardbeien Per gerecht: 20 gram - Art. nr. 066747

Inkoop € 0,81

Adviesverkoopprijs € 7,50

Marge 89%

Bestel nu bij Bidfood

Bekijk alle

Sorbetijs aardei

Bestellen

Honny cress

Bestellen

Aardbeien, klein, Hollands

Bestellen

Rode bietenpoeder

Bestellen