Tips om te onderscheiden: maak van gewone momenten unieke ervaringen

In een tijd waarin de eetgewoonten evolueren en de vraag naar betaalbare, unieke ervaringen toeneemt, is het cruciaal om je als horecazaak te onderscheiden en tegelijkertijd efficiënt en kosteneffectief te opereren. In deze blog delen we handige tips om ‘gewone’ momenten om te toveren tot unieke ervaringen voor jouw gasten.

Speel in op veranderende eetgewoonten

In een wereld waarin iedereen haast heeft en flexibiliteit hoog in het vaandel staat, zien we een verschuiving in de manier waarop mensen eten. Van de traditionele drie maaltijden gaan we naar zes eetmomenten per dag, waarbij snacking steeds populairder wordt. Als horecazaak kun je slim inspelen op deze trend door je aanbod aan te passen en te focussen op verrassende, smaakvolle snacks, die passen bij de drukke levensstijl van jouw gasten.

Betaalbare ervaringen en de opkomst van het borrelmoment

Een andere opvallende trend is de groeiende behoefte aan echte, betaalbare ervaringen. Consumenten hebben wellicht wat minder te besteden, dus kiezen ze voor een andere benadering van uit eten gaan. Het uitgebreide driegangendiner maakt plaats voor het informele borrelmoment. Hierin schuilt een kans om creatief te zijn met je aanbod en de focus te verleggen naar hoogwaardige én betaalbare borrelsnacks die een onvergetelijke indruk achterlaten.

Onderscheiden vs. tijds- en kostenbesparing

Als horecaprofessional streef je naar onderscheid en het creëren van unieke ervaringen om gasten aan te trekken. Maar de uitvoering daarvan kan tijdrovend en kostbaar zijn. Hier komt Santa Maria's innovatieve oplossing om de hoek kijken. De Santa Maria Snack Bases zijn handige producten waarmee elke medewerker eenvoudig unieke snacks kan bereiden. Deze snacks vormen het perfecte canvas voor creativiteit, want met behulp van een eigen unieke kruidenmix kunnen ze worden omgetoverd tot opwindende, krokante snacks die naadloos aansluiten op het concept van jouw horecazaak.

Santa Maria's Snack Bases

Bekijk alle

Santa Maria Snack Base corn cones

Bestellen

Santa Maria Guacamoletopping

Bestellen

Santa Maria Salsasaus

Bestellen

Santa Maria Snack Base lentil waves

Bestellen

Santa Maria's Snack Bases: transformeer gewone momenten naar unieke ervaringen

Met de introductie van Snack Bases biedt Santa Maria jouw restaurant de mogelijkheid om snel en efficiënt in te spelen op de veranderende behoeften van hun gasten. Of het nu gaat om een snelle snack tussen de maaltijden door of het creëren van een onvergetelijk borrelmoment, deze handige shortcuts maken het mogelijk om unieke smaakbelevingen te bieden zonder in te leveren op kwaliteit.

 • Zoveel mensen, zoveel wensen

  Met allergieën zoals gluten, en dieetwensen zoals vegan, is het soms lastig om elke gast tevreden te stellen. De Snack Bases zijn glutenvrij én vegan en dus geschikt voor de meeste gasten.

 • Pair met drankjes

  Combineer je unieke snacks met de specifieke drankjes zoals bier, wijn of cocktails om geweldige smaakcombinaties te creëren. Een perfecte manier om de gastervaring te verbeteren, de drankverkoop te stimuleren en de gemiddelde rekening te verhogen.

 • Dat smaakt naar meer

  Boost je omzet met een gratis snack. Ja, je leest het goed. Serveer een klein bakje gratis snacks bij het eerste drankje. Dat smaakt naar meer… Het kost jou slechts een fractie van wat het oplevert: blije gasten die terugkomen voor meer!

 • De perfecte crunch

  Zorg voor extra beleving bij de gerechten op je menukaart door de Snack Bases als side dish te serveren of als extra crunch op een salade of in een burger. Extra beleving gegarandeerd!

Transformeer gewone momenten in buitengewone ervaringen met de veelzijdigheid en het gemak van Santa Maria's Snack Bases.

Probeer het nu