Efficiënt werken met de SmartVide

Er is een manier om jouw keuken te ontzorgen met perfecte garing van gerechten en behoud van kwaliteit. Dit zonder stress en verspilling. Je krijgt het voor elkaar met de SmartVide. In deze blog vertellen we je meer over deze handige keukenhulp.

Met de SmartVide krijgen jouw chefs er een onmisbare keukenhulp bij: één die rust brengt in de keuken en bergen werk verzet. Zo houden zij meer tijd over voor de creatieve kant van het vak: het creëren van mooie gerechten.

Wat is de SmartVide?

De SmartVide is een sous-vide cooker met een zeer nauwkeurig temperatuur-controlesysteem. Hierdoor is het mogelijk om op constante temperaturen te garen. Met de SmartVide gaar je snel en eenvoudig onder andere vlees, vis en groenten op een sous-vide manier. Bovendien kan je er veel producten tegelijkertijd in garen.

Hoe werkt de SmartVide?

Wat de SmartVide ‘smart’ maakt is het slimme trackingsysteem. Vacuüm producten kan je voorzien van een tag. Deze tags kan je vooraf instellen op bereidingstijd. De tag scan je in de tracker en het systeem doet de rest. Zodra het product klaar is, ontvang je een signaal. En voilà, het resultaat is een perfect bereid product zonder dat je er veel omkijken naar hebt.


Bekijk in onderstaande video hoe je de SmartVide gebruikt in combinatie met de mise-en-place-producten van Jordy's Keuken.


Wil je weten hoe je de SmartVide kunt inzetten met zelfgevacumeerde producten? Bekijk dan deze video:

De beste smartvide producten

Bekijk alle

Jordy's Keuken crispy varkensbuikspek

Bestellen

Gerookte zalm long slice

Bestellen

Jordy's Keuken sticky tempeh

Bestellen

Rosé kalfsribeye

Bestellen

De voordelen van de Smartvide

Perfecte consequente bereidingen

Grote hoeveelheden bereiden

Energiebesparing

Tijdbesparing

HACCP-proof

Benieuwd naar de Smart-Vide?

Mail je naam en telefoonnummer naar contact@bidfood.nl in, dan nemen wij contact met je op voor meer informatie.

Mail ons

Meer slimme oplossingen?

Je vindt ze hier!