di 31 dec 2024

Knolselderijsteak: uitsteakende keus

Pol CastermansCulinair Adviseur Bidfood

Met de knolselderijsteak van Jordy’s Keuken serveer je een verrassend alternatief voor vlees. Knolselderij is een perfecte smaakdrager, die zich goed laat kruiden en/of marineren. Deze sous-vide gegaarde knolselderij steak is gemarineerd in miso en de perfecte basis voor jouw plantaardige gerechten.

Voorgerecht

Japanse Knollen

Hollandse knolselderij en Japanse smaken zijn een prima combinatie. Marineer de knolselderijsteak in miso en steek de groente uit in ronde schijven. Smeer die in met de Sticky Asianmarinade van Jordy’s Keuken en bak ze even kort aan. Dresseer de Japanse knollen op het bord met little gem, witpunt radijs, sesamzaad en de Japanse sesamdressing en balsamico crème met citroen en tijm van Jordy’s Keuken.

Brutowinst: 72,4%

Beoogde inkoopprijs (excl. BTW): €2,62

Advies verkoopprijs: €9,50

Hoofdgerecht

Knolsteak Frites

Dit hoofdgerecht geeft een plantaardige twist aan het klassieke trio. Dresseer de steak bij een jus van groentefond en de salsa verde van Jordy’s Keuken. Serveer de frites apart in een puntzakje, met de Bietje saus citrus van Jordy’s Keuken en maak het af met salade met gefermenteerd mosterdzaad en groene kruidendressing van Jordy’s Keuken.

Brutowinst: 73,2%

Beoogde inkoopprijs (excl. BTW): €6,03

Advies verkoopprijs: €22,50

Lunchgerecht

Knol Side Up

Verras met deze moderne variant op de steak met het gebakken ei. Erg lekker bij een salade van fijne waterkers, hippo tops, minitomaatjes, tomatencrumble en de olijfolie basilicum en groene kruidendressing van Jordy’s Keuken.

Brutowinst: 74,5%

Beoogde inkoopprijs (excl. BTW): €4,48

Advies verkoopprijs: €21,50

‘MET DE KNOLSELDERIJSTEAK VAN JORDY’S KEUKEN SERVEER JE EEN VERRASSEND ALTERNATIEF VOOR VLEES’

Jordy's Keuken deel 1

Laat je inspireren door het aanbod en zet met behulp van mise-en-place producten van Jordy's keuken de lekkerste gerechten op de kaart.

Bekijk hier de gerechtinspiratie