De sterkste support voor de horeca
Til jouw horecazaak naar een hoger niveau met Bidfood Support. Ontdek de beste inspiratie en passende oplossingen voor relevante thema’s binnen de horecabranche. Waar kunnen we jou bij ondersteunen?
Uitgelicht
)
Alles voor een succesvol hoogseizoen!
De zomer staat voor de deur en dat betekent voor de horeca maar één ding: hoogseizoen! Dit is de periode waarin gasten massaal de terrassen vullen, op zoek naar verfrissende gerechten, zomerse cocktails en onvergetelijke ervaringen. Voor horecaondernemers is het dé tijd om maximaal te profiteren van de drukte, maar ook om slim in te spelen op trends en efficiënt te werken. Van seizoensproducten en voorraadbeheer tot beleving en technologie – een goede voorbereiding maakt het verschil.
- Trends
- Hoogseizoen
Het seizoen voor succes
De zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd om te pieken! Des te belangrijker is het om slim in te spelen op de trends en jouw marges te bewaken.
Van seizoensproducten tot voorraadbeheer; een goede voorbereiding is het halve werk!
- Blog
- Assortiment
- Hoogseizoen
Smaakmakers van het hoogseizoen
Het hoogseizoen staat voor de deur en dat betekent: tijd om je gasten te verrassen met de smaken van de zomer! Of je nu een gezellig terras hebt of een drukbezochte eetcafé runt, de juiste smaken kunnen je kaart echt laten opvallen. Denk aan frisse, fruitige ingrediënten die perfect passen bij het zonnige weer, of juist die ziltige tonen die de gasten meteen doen denken aan de zee en de zomervibes.
We zetten de lekkerste smaken voor je op een rijtje!
- Inspiratie
- Thema
- Hoogseizoen
Alles voor het hoogseizoen
De zomer staat voor de deur en dat betekent voor de horeca maar één ding: hoogseizoen! Dit is de periode waarin gasten massaal de terrassen vullen, op zoek naar verfrissende gerechten, zomerse cocktails en onvergetelijke ervaringen. Voor horecaondernemers is het dé tijd om maximaal te profiteren van de drukte, maar ook om slim in te spelen op trends en efficiënt te werken. Van seizoensproducten en voorraadbeheer tot beleving en technologie – een goede voorbereiding maakt het verschil.
Tijd om te pieken!
- Bekijk alle berichten
Bronverhalen
- In de keuken
Van bron tot bord: mosselen van Neeltje Jans
In het Zeeuwse Vrouwenpolder, gelegen aan de Stormvloedkering, kweekt mosselbedrijf Neeltje Jans al generatie op generatie de lekkerste Zeeuwse mosselen. We stapten op de boot van deze ervaren mosselkwekers, om zo meer te weten te komen over de herkomst van de karakteristieke Zeeuwse mossel.
Rianne van VulpenRedacteur Bidfood- In de keuken
Van bron tot bord: op bezoek bij aspergeboer Gubbels
Wanneer het voorjaar zich voorzichtig aandient, begint bij aspergeboer Walter Gubbels de telefoon steeds vaker te rinkelen. ‘Zijn ze er al?’ is de vraag die dan wordt gesteld. Vanaf eind februari kan Walter daar bevestigend op antwoorden en start voor hem de mooiste tijd van het jaar: het Nederlandse aspergeseizoen. We nemen een kijkje op het aspergebedrijf van de familie Gubbels in het Brabantse Helvoirt en volgen de asperge van bron tot bord.
Rianne van VulpenRedacteur Bidfood
)