di 31 dec 2024

Jordy's Keuken: toveren met octopus

Jeroen PluggeCulinair Adviseur Bidfood

Deze octopus-tentakel steelt de show op jouw bord. De sous-vide gegaarde pulpo heeft een zachte bite en is direct toepasbaar, in warme en koude gerechten. Dankzij de vrij neutrale smaak is deze octopus een geweldige smaakdrager voor jouw andere ingrediënten: van groenten tot vissaus.

Voorgerecht

Squidy Bits

Verras met dit unieke voorgerecht van octopusbites. Inclusief de in stukjes gesneden pulpo en de gefrituurde calamares van Jordy’s Keuken. De langoustinesaus en sous-vide gegaarde venkel trekken helemaal in de octopus!

Brutowinst: 74,1%

Beoogde inkoopprijs (excl. BTW): €3,35

Advies verkoopprijs: €12,95

Hoofdgerecht

Pulpo Ceviche Salade

Steel de show met deze bijzondere salade van pulpo ceviche. Snijd de pulpo in flinterdunne plakjes en breng die op smaak met een dressing van tijgermelk van Jordy’s Keuken, de citroenpasta en vloeibare kruiden (dragon/oregano).

Tip: presenteer de ceviche van pulpo met de groene kruiden crumble en frisse salade.

Brutowinst: 71%

Beoogde inkoopprijs (excl. BTW): €4,05

Advies verkoopprijs: €13,95

Lunchgerecht

Pulpo Galicië

Serveer de smaak van Galicië met dit verrassende lunchgerecht vol smaak, kleur en geur. Van de Spaanse pulpo tot de zijdezachte paprika coulis en gerookte krielaardappels van Jordy’s Keuken. De blaadjes basilicum en kroepoek saffraan maken het gerecht helemaal af!

Brutowinst: 73,5%

Beoogde inkoopprijs (excl. BTW): €3,31

Advies verkoopprijs: €12,50

‘DEZE VOORGEGAARDE PULPO IS GEMAK PUR SANG EN OOK NOG EENS EEN EYECATCHER EN SMAAKMAKER TEGELIJKERTIJD’