Vliegende start met de Nieuwe Garde sauzen van Knorr Garde d’Or
Wie in de keuken werkt, is altijd bezig met een race tegen de klok. Het koksvak betekent opereren op het snijvlak van snelheid, originaliteit en kwaliteit. Zeker met de huidige personeelskrapte, is het vaak lastig een moment te vinden om jouw signatuur aan recepten toe te voegen en unieke smaak in je gerechten te leggen. Dan geeft het veel rust als je gebruik kunt maken van ambachtelijke, pure sauzen van hoge kwaliteit. De verbeterde receptuur van de culinaire Nieuwe Garde van Knorr Professional Garde d’Or sauzen verzekert je van een vliegende start voor jouw mise en place en rust en overzicht voor jouw brigade.
)
Ambachtelijke sauzen, voor chefs en door chefs
De nieuwe garde aan vloeibare sauzen van Garde d‘Or voor de professional smaken net zo goed als zelfgemaakt. Dat komt doordat er wordt gewerkt met pure, natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. Door de ambachtelijke benadering is het meerendeel glutenvrij. Dat maakt jouw menu flexibel en gastvrij. Knorr weet wat professionals in de keuken beweegt, welke zorgen zij hebben en welke oplossingen ze zoeken. Al in 1838 experimenteerde oprichter Carl Heinrich Knorr met gedroogde groenten en kruiden om smaak te geven en voedingswaarde te behouden. De kwalitatieve en pure Knorr Professional Garde d’Or sauzen zijn al ruim 25 jaar onderdeel van het assortiment en maakt Knorr Professional dé betrouwbare partner voor en door chefs. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit tien smaakvarianten, waaronder de smaakvolle Bruine Pepersaus, de klassieke Hollandaisesaus en de heerlijke Kerriesaus.
Nieuwe Garde, meer vertrouwen
De Nieuwe Garde van Knorr Garde d’Or sauzen is flexibel, handig in gebruik en geschikt voor koude en warme bereidingen. Door de stabiele smaak, is het makkelijker te vertrouwen op jouw uitgekiende receptuur. Zo kunnen ook minder ervaren koks perfect meedraaien en veel zelfstandiger werken.
Moderne twist
Goede sauzen helpen je in te spelen op de vraag van de moderne consument naar nieuwe interpretaties van comfort food -klassiekers. Met de stabiele basis van Garde d’Or maak je in een handomdraai jouw eigen moderne variant op de vertrouwde gerechten als asperges, een romige pasta of Texels lam met een honing-tijmsaus. Zodat jij genoeg tijd over hebt om je creativiteit te ontketenen!
De Nieuwe Garde: Vertrouwd gemak, grenzeloze creativiteit