Besparen op inkopen

Waarom meer betalen als ook minder kan? Wanneer alles duurder wordt, gaan wij kijken wat er specifiek voor jou goedkoper kan. Dit noemen wij de Bidfood inflatiebooster.

Het rendement staat onder druk. Wij spreken dagelijks met horecaondernemers, op zoek naar een passende oplossing voor hun uitdagingen in de huidige economie. Het is geen oplossing om je prijzen oneindig te verhogen, want jouw gasten wil je tevreden terug laten komen.

Kijk samen met een inflatie-expert naar onze sterke eigen merken lijn met veelgebruikte artikelen en bepaal welke product wissels jij kan maken om slim te besparen op hardlopers, zonder in te leveren op kwaliteit.

"Dat scheelt duizenden euro's "

"Ik vind het top om klanten besparingsadvies te geven, omdat ik weet hoe lastig marge calculaties zijn. Het is fijn om extra marge voor klanten te kunnen realiseren met deskundigheid en waardevolle alternatieven. Het leukste vind ik als klanten achteraf nog even bellen om te bedanken, voor het resultaat en profijt wat ze ervan hebben!"

- Julia Keizer, Inflatie booster-expert

Meer weten of direct starten met besparen?

Mail je naam en telefoonnummer naar contact@bidfood.nl in, dan bellen wij je terug om advies te geven op basis van jouw persoonlijke situatie.

Mail ons

Bekijk onze andere artikelen: