5 tips om slim in te spelen op het EK voetbal

Hoe speel je slim in op het EK voetbal? Van uitbundige versiering tot haarscherp beeld én de lekkerste oranje-snacks. Met deze tips beleeft jouw horecazaak gloriedagen tijdens het EK. Nu het Nederlands Elftal nog. Hup Holland, Hup!

1. Haarscherp beeld en een ultrasnelle verbinding

Niets zo vervelend tijdens het kijken van een belangrijke sportwedstrijd als een onscherp, haperend beeld, matig geluid óf - nog erger - een verbinding met vertraging. Je wilt voorkomen dat het gejuich bij de buurman al verraadt wat er de komende minuut in de wedstrijd staat te gebeuren. Zorg dus voor beeldschermen van haarscherpe kwaliteit en een verbinding die je gedurende het hele EK niet in de steek laat.

2. Licentie op tijd aanvragen

Voor het uitzenden van tv-uitzendingen zoals de EK-wedstrijden heb je een licentie nodig. Vergeet dus niet deze op tijd aan te vragen. Met zo’n licentie krijg je auteursrechtelijke toestemming van de rechthebbenden om de uitzending in jouw zaak te vertonen. Hier vind je meer informatie over de licentie die bij jouw situatie past.

3. Dompel je zaak onder in oranje

Uitbundige oranje-versiering mag natuurlijk niet ontbreken, dat maakt de EK-sfeer helemaal compleet. Vlaggetjes, ballonnen, slingers: niets is te gek. Maar denk ook aan oranje servetten, oranje verlichting of voetbalversiering. Oh, en vergeet een passend oranje-tenue voor je medewerkers niet.

4. Een passend menu

Het kijken van een EK-wedstrijd vraagt om passende snacks en dranken. Pas je kaart aan op je EK-evenement en geef ‘m een oranje tintje. Wat dacht je van oranje prosecco, oranje borrelsnacks of een oranje ijshoorntje voor de kleinste voetbalfans. Oranje boven!

Jouw menukaart kleurt oranje

Bekijk alle

Accademia Prosecco Brut Orange

Bestellen

Topking KaasTengels kaas snack

Bestellen

Aviko frites sweet potato

Bestellen

Nic Nederland oranje oublie sinaasappelsmaak

Bestellen

5. Promoot jouw EK-event

Alles klaar voor het EK? Dan staat je nog maar een ding te doen: jouw EK-evenement flink promoten. Laat via social media in verschillende posts weten wat er rondom het EK bij jou staat te gebeuren. Ook wat offline promotie kan geen kwaad: denk aan posters of borden waarop je laat weten dat mensen bij jou terecht kunnen om het EK te kijken. Zo weten toevallige voorbijgangers én vast bezoekers dat ze bij jou terecht kunnen.

De hele zomer voordeel scoren bij Bidfood

Het wordt scoren deze zomer, met de zomergoals van Bidfood. Van snacks die net zo hard lopen als je personeel tot 0% met flink meer marge. En dat zonder zorgen over bezorging. Het wordt een topzomer, met Bidfood.

Bekijk het assortiment

Ook interessant voor jou: