wo 31 jul 2024

Lekker lokaal: de vlees- en wildleveranciers van Bidfood

Rianne van VulpenRedacteur Bidfood

Lokaal inkopen, met het gemak van de groothandel. Niet meer kiezen tussen prijs, lokaal of duurzaam: het kan gewoon allemaal bij Bidfood. Hier lees je meer over een aantal leveranciers van ons vlees- en wildassortiment.

Double Dutch: de ware Hollandse trots

Dit verhaal draait om de ware Hollandse trots! We hebben het hier natuurlijk over Double Dutch Beef en Kissed-by-Air. Double Dutch Beef is één van onze hoogwaardige merken van onze partner Meatsreet met een uitzonderlijke selectie van Hollandse dubbeldoelkoeien. Kissed-by-Air, het label van Meatstreet voor dry-aged vlees, voegt nog meer allure toe aan deze culinaire ervaring.

W&G Brinkhorst: de specialist voor wild en gevogelte

Wat zestig jaar geleden begon als kleine poelierszaak op de Veluwe met vers seizoenswild als handelsmerk, is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van gevogelte, wild en daarvan bereide producten. W&G Brinkhorst biedt producten van topkwaliteit, speciaal voor foodprofessionals en voor de professionele keuken.

De Nieuwe Keuken: smakelijke vleesvervangers

Sophie Tielrooij en Freddy Tratlehner, beter bekend als Vjèze Fur, maken zich juist sterk voor minder vlees op het bord. Dit bereik je niet met eiwitrijke vleesvervangers, vinden ze. Wél met de lekkerste producten op basis van Hollandse groenten. Sinds twee jaar maken ze die zelf, met De Nieuwe Keuken.

Beleef het wildseizoen

Trendy gerechten zoals een saté van konijn of een ravioli van hertenstoof zijn perfect om je gasten te verleiden. Bekijk hier het uitgebreide wildseizoen van Bidfood en laat je inspireren door de verrukkelijke gerechtsuggesties.

Bekijk het assortiment

Ook interessant voor jou