Advies op maat voor jouw wijnkaart

Een mooi en compleet wijnaanbod is een grote succesfactor voor de verkoop van wijn. Onze wijnexperts halen hun inspiratie overal vandaan. Zo helpen ze onze klanten met het samenstellen van een unieke en smakelijke wijnkaart die precies bij hun zaak past.

Zij weten alles over (jouw) wijnen:

Manon Serreli

"Ik vind het heerlijk om elke dag te werken met wijn"

Manon Serreli heeft haar hele leven al een hart voor de horeca. Een bijbaantje als tiener werd dan ook een serieuze opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Tijdens een van de studiereizen werd ze verliefd op wijn. Er ging een wereld voor haar open en er volgden nog vele reizen, proeverijen en cursussen - met nu bijna een Vinologen opleiding op zak. Sinds 2017 stopt ze al deze passie in haar werk als Manager Wine bij Bidfood.

Jorrit Hoexum

"Mijn horeca ervaring komt goed van pas."

Na vijftien jaar horeca maakte Jorrit Hoexum de overstap naar Bidfood. Als wijnspecialist deelt hij zijn vakkundigheid en jarenlange ervaring met Bidfood klanten in de regio Noordoost-Nederland. “In mijn jaren in de horeca heb ik mij geïnteresseerd in wijn; in de herkomst, het maakproces en in lekkere wijn-spijscombinaties. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met wijnen uit landen van over de héle wereld, die ik je graag laat proeven.”

Paul Suurland

"Hoe meer ik weet, hoe leuker het wordt."

Wat Paul Suurland vooral aanspreekt zijn de eindeloze keuzes en wijn-mogelijkheden. Of het nu gaat om de invloeden van buitenaf, zoals het weer, de bodem, de oogstmethoden, houtgerijpt of niet of om de honderden soorten druiven die je kunt gebruiken. Paul helpt je graag met deze keuze. Een leukere hobby bestaat er volgens hem niet. Paul is elke dag van de week bezig met wijn, zowel privé als zakelijk voor Bidfood. "Hoe meer ik ervan af begon te weten, hoe leuker en lekkerder het werd.”

Carel Jan van Hoboken

"Hier ben ik helemaal op mijn plek."

Het meest gelukkig is Carel Jan met een wijnfles in zijn handen. Natuurlijk om er zelf van te genieten, maar hij vindt het nog leuker om ondernemers en wijnliefhebbers erover te vertellen. De liefde voor wijn ontstond tijdens zijn studie aan de Hotelschool in Den Haag. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in de wereld van wijn en nu werkt hij als wijnspecialist in de regio Zuidwest-Nederland. “Hier ben ik helemaal op mijn plek. Ik ga graag samen op zoek naar een passend wijnassortiment dat naadloos aansluit op jouw concept.”

Sparren over jouw wijnkaart?

Plan direct een online advies gesprek in met een van onze wijnexperts om te ontdekken waar er voor jouw wijnaanbod kansen liggen.

Plan een gesprek in

Meer voor jouw menukaart?

Ontdek meer handige tips en oplossingen