Jorrit op de Weegh kiest voor stabiele menuprijzen met Bravour

“Dé uitdaging voor 2024? Dat zijn de stijgende kosten,” zegt Jorrit, eigenaar van restaurant Barça in Amsterdam. “Daar kampt de hele horeca mee.” In gesprek met accountmanager Dian Beentjes vertelt de ondernemer waarom de scherp geprijsde kwaliteitsproducten van Bravour voor hem een uitkomst zijn.

Restaurant Bar Barça is geïnspireerd op El Born, dé tapaswijk van Barcelona, en bestaat al achttien jaar. “Dat is tegenwoordig best lang, zeker voor Amsterdam”, zegt Jorrit. “We waren destijds een van de eerste zaken met een shared dining tapas-concept, waar je óók naartoe ging om te borrelen. Een echte uitgaansgelegenheid, maar inmiddels ligt de focus meer op uit eten gaan."

Kwaliteit leveren

“We willen onze kwaliteit blijven leveren én ons niet uit de markt prijzen. Daarom is het fijn dat de webshop van Bidfood tips geeft over alternatieve producten die goedkoper zijn of wat ik er anders voor betaal. Ik denk aan een aantal basisproducten van Bravour. Die zijn exclusief verkrijgbaar bij Bidfood en écht goed."

Ontdek de kwaliteit van Bravour

Bekijk alle

Bravour roomboter ongezouten

Bestellen

Bravour Essentials eieren

Bestellen

Bravour honingsticks

Bestellen

Bravour streaky bacon

Bestellen

Klassieke win-winsituatie

"Wij nemen nu zo’n 10 tot 15 Bravour-producten af, waaronder veelgebruikte producten als melk, eieren en noten. Dit scheelt ons veel geld. Daarom hebben we de menuprijzen het afgelopen jaar niet veel hoeven te verhogen. Een absolute aanrader dus. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je Bravour links laat liggen.” Dian, accountmanager van Bidfood, valt hem bij: “Onze samenwerking is een klassiek voorbeeld van win-win.”

Vraag nu jouw persoonlijke besparing aan

Maximaliseer je voordeel met de eigen merken van Bidfood. Samen berekenen we wat jij kunt besparen met onze speciale tool. Voor meer dan 1800 producten hebben wij een goedkoper alternatief. Wij denken graag mee om jouw rendement te verhogen.

Vraag persoonlijke besparing aan

Ook interessant voor jou