Maak kennis met deze smaakmakers in de professionele keuken

Van oorsprong is Hela een leverancier van kruiden en specerijen. Het focusassortiment bestaat uit: kruidenketchups, dressings, sauzen, kruidenoliën en kruidenmixen. Deze producten worden geleverd aan tal van verschillende afnemers waaronder foodservice, industrie, slagerij, groothandel en retail.

Meer dan kruiden en specerijen

Hela is meer dan alleen een leverancier van kruiden en specerijen. Hela staat bekend om het faciliteren van smaakervaringen, waarbij het merk gelooft dat samen genieten van essentieel belang is. Met de unieke smaakmakers wordt er ingespeeld op de veranderde markt en de behoefte aan een smaakbeleving. Daarbij willen ze een foodcultuur voor de toekomst creëren. Een cultuur voor iedereen, die bijdraagt aan de planeet en mens. Waarbij eten lekker en gezond is. Zodat je altijd wordt verrast. Deze overtuiging heeft Hela geïnspireerd om verder te gaan dan de traditionele producten en het assortiment voortdurend te vernieuwen en te verbeteren, om zo continu aan de behoeften van de markt te voldoen.

De hardlopers van Hela

Bekijk alle

Hela-Thissen Kruiden ketchup curry original (emmer)

Bestellen

Hela-Thissen Maaltijdsaus rijke champignon

Bestellen

Hela-Thissen Maaltijdsaus Tomate Mexicana

Bestellen

Hela-Thissen Salad & sandwich mosterd-dille

Bestellen

Ready-to-serve

In april heeft Hela een nieuwe range sauzen geïntroduceerd: Hela Maaltijdsauzen. Na 2 jaar ontwikkeling is dit doel nu werkelijkheid geworden en worden er zeven nieuwe maaltijdsauzen geïntroduceerd. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en garnituren zoals de beste groenten, kruiden en specerijen. Met de maaltijdsauzen creëer je in de horeca, slagerij of cafetaria de lekkerste gerechten in een handomdraai. De mise-en-place heeft Hela al zorgvuldig gedaan, in de keuken hoef jij als foodprofessional je alleen nog maar te focussen op de rest van een gerecht. Opwarmen en serveren maar!

Duurzaamheid

De zeven varianten zijn geschikt voor tal van toepassingen, of je nu gaat voor vlees, vis of vega. Daarnaast zijn alle maaltijdsauzen vegan, gluten- en lactosevrij. Loekie Hofstee, Manager Innovatie & Ontwikkeling vertelt: ‘Waar een reguliere champignon- en peperroomsaus vaak worden gemaakt van dierlijke room, is er bij de productie van de maaltijdsaus Rijke Champignon en Bonte Peper gebruikt gemaakt van plantaardige room. Ook hebben we bij het ontwikkelen van de Tomate Mexicana en Pomodoro Italia gekeken naar de voedselverspilling van tomaten, de basis van deze sauzen is nu gemaakt van 100% geredde tomaten van Food Fellows. De verpakking is 100% recyclebaar. Hierdoor kunnen de sauzen bijdragen aan jouw duurzaamheidsdoelstellingen.’

Samen genieten met Hela

Hela wil met het veelzijdige assortiment niet alleen inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt, maar juist momenten creëren die je koestert. Bij Hela gaat het niet alleen om het bereiden van een maaltijd: het gaat om samen genieten.

Bekijk het assortiment

Ook interessant voor jou: