Jordy's Keuken: apparatuur

Lorem ipsum dolor sit amet. Sit iusto incidunt aut maxime quam sit sapiente distinctio id magni provident. Sit delectus saepe est dignissimos corrupti ut reiciendis aliquid et voluptatem repudiandae sed possimus laborum vel ipsa corporis qui sapiente impedit. Est excepturi harum ad laudantium omnis in dolores magnam At debitis perferendis aut maxime numquam. Ut similique nemo est officiis omnis et rerum aliquam rem atque deleniti.

Met de SmartVide krijgen jouw chefs er een onmisbare keukenhulp bij: één die rust brengt in de keuken en bergen werk verzet. Zo houden zij meer tijd over voor de creatieve kant van het vak: het creëren van mooie gerechten.

Wat is de SmartVide?

De SmartVide is een sous-vide cooker met een zeer nauwkeurig temperatuur-controlesysteem. Hierdoor is het mogelijk om op constante temperaturen te garen. Met de SmartVide gaar je snel en eenvoudig onder andere vlees, vis en groenten op een sous-vide manier. Bovendien kan je er veel producten tegelijkertijd in garen.

Hoe werkt de SmartVide?

Wat de SmartVide ‘smart’ maakt is het slimme trackingsysteem. Vacuüm producten kan je voorzien van een tag. Deze tags kan je vooraf instellen op bereidingstijd. De tag scan je in de tracker en het systeem doet de rest. Zodra het product klaar is, ontvang je een signaal. En voilà, het resultaat is een perfect bereid product zonder dat je er veel omkijken naar hebt.

Bekijk de andere categorieën

Lees meer over Jordy's Keuken