Bespaar tijd in de keuken met Jordy’s Keuken

Het koksvak gaat gepaard met een hoge werkdruk: in korte tijd moet er veel bereid worden. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk, maar sommige keukens hebben simpelweg niet de tijd of de mankracht om een uitgebreide mise-en-place te maken. Door te werken met de producten van Jordy’s Keuken wordt de mise-en-place een stuk efficiënter.

Wat is Jordy’s Keuken?

Jordy’s Keuken is een concept van Bidfood om gemak in de keuken te brengen. De producten van Jordy’s Keuken zijn typische producten die in de keuken normaal gesproken veel mise-en-place tijd opslokken. Je kan dan denken aan tijgermelk, jus de veau en mooie voorgegaarde stukken vlees en vis. De producten van Jordy’s Keuken zijn ontwikkeld in samenwerking met topchefs zoals Jeroen Robberegt en Leon Mazairac.

De koks achter Jordy’s Keuken zijn gespecialiseerd in authentieke bereidingswijzen zoals roken, smoren en sous-vide garen. Dit levert veel mooie producten op die de basis vormen voor de heerlijkste gerechten. Van ambachtelijk bereide sauzen tot voorgegaard vlees. De producten zijn smaakvol gekruid waardoor u er geen omkijken meer naar hebt. Ook voor uw dessertkaart biedt Jordy’s Keuken diverse mooie desserts.

"Wij nemen de lasten op ons zodat jij je kunt concentreren op de presentatie van mooie gerechten die jouw restaurant uniek maken"

Ervaar de producten van Jordy's Keuken

Bekijk alle

Jordy's Keuken crispy varkensbuikspek

Bestellen

Jordy's Keuken gepocheerde eieren

Bestellen

Jordy's Keuken ramen bouillon

Bestellen

Jordy's Keuken ruby aardbei roomijs

Bestellen

Jordy’s Keuken vs SmartVide

Diverse producten van Jordy’s Keuken zijn speciaal ontwikkeld om te bereiden met de SmartVide. De SmartVide is een sous-vide cooker met een zeer nauwkeurig temperatuur-controlesysteem. Met de SmartVide gaar je snel en eenvoudig onder andere vlees, vis en groenten op een sous-vide manier.

Lees over deze handige keukenhulp:

Efficiënt werken met Smartvide

Efficiënt werken met Smartvide

Er is een manier om jouw keuken te ontzorgen met perfecte garing van gerechten en behoud van kwaliteit. Dit zonder stress en verspilling. Je krijgt het voor elkaar met de SmartVide. In deze blog vertellen we je meer over deze handige keukenhulp.

Lees verder

Meer lezen over proces?

Ontdek meer handige tips en oplossingen