1. Pulpo
Deze octopus-tentakel steelt de show op het bord. De sous-vide gegaarde pulpo heeft een zachte bite en is direct toepasbaar, in warme en koude gerechten. Dankzij de vrij neutrale smaak is deze octopus een geweldige smaakdrager voor je andere ingrediënten: van groenten tot vissaus.
2. Risotto parmigiano
Deze basisrisotto is een echte Jordy’s Keuken klassieker. De perfect gegaarde rijstkorrels zijn romig van de Parmezaanse kaas en een ideale smaakdrager voor je smaakbouillons. Van kreeftenbisque tot citrus en risotto milanese: varieer met smaak en creëer in een handomdraai de lekkerste risotto-gerechten.
3. Dry aged wortel
Door wortels langzaam te garen en te roken krijgen ze de smaak(beleving) en structuur van rookworst. Deze dry aged wortel is ambachtelijk gerookt en veelzijdig inzetbaar. Een bijzonder alternatief voor iedereen die geen (of minder) vlees eet maar toch verrast wil worden.
4. Slofbodem
Deze roomboterslofbodem is gemaakt van amandelspijs en banketbakkersroom. De ideale basis voor vers fruitgebak en je meest creatieve desserts.
5. Bietencarpaccio
De biet voor deze carpaccio wordt in een dry age kast gerijpt en langzaam ingedroogd. Vervolgens wordt er carpaccio van gesneden in de welbekende ronde vorm. Serveer de biet als plantaardig alternatief voor een carpaccio van rundvlees, of gebruik de plakjes voor je salades en andere gerechten.