Gastvrijheid zit in je DNA
“Gastvrijheid moet in je zitten,” zegt Joost. “Heb je de passie en het plezier, dan is dit het leukste beroep ter wereld.” Hij geniet van de drukte, want hoe drukker het is, hoe leuker het wordt. En mooi weer maakt de sfeer alleen maar beter.
Aandacht voor iedere gast
“Door goed je reserveringen te managen en het aantal collega’s in balans te houden, kun je elke gast evenveel aandacht geven,” legt Joost uit. Hij vindt het belangrijk om elke gast van entree tot afscheid te begeleiden. “Lekker eten en drinken is de basis, maar de beleving en gastvrijheid aan tafel maken het verschil. We zijn oprecht geïnteresseerd, nemen tijd voor een praatje en herkennen onze gasten.”
Bourgondisch genieten en opleiden
Joost’s bourgondische instelling komt goed van pas in zijn werk: “Ik houd van lekker eten en vind het leuk om mijn passie over te brengen op anderen. Daarnaast geeft het voldoening om met jonge mensen te werken en ze op te leiden. Onze gasten lopen weg met het personeel, dat is echt een teamprestatie.”