Klaar voor het voorjaar!

Het lenteseizoen is weer in aantocht en dat betekent tijd voor frisse voorjaarsgerechten op het menu. We hebben drie voorjaarsgerechten geselecteerd die gegarandeerd een lengtegevoel op tafel gaan zetten! Verras je gasten met een zomerse Ravioli, verfrissende lamsrump salade en een verleidelijk frambozen dessert. Dus laat de lentevreugde binnenstromen in jouw restaurant en trakteer je gasten op een onvergetelijke ervaring met de heerlijke ingrediënten en het gemak van Jordy’s Keuken!

ZOMERSE RAVIOLI

Tijdens de lente wordt het weer tijd voor meer kleur op het bord. Deze gevulde ravioli met ricotta en spinazie doet zelfs al verlangen naar de zomer! Haal uw gaafste borden tevoorschijn en dresseer ze met de ravioli, het gepocheerde ei, een frisse beurre blanc-saus en gepofte zwarte rijst voor een krokante touch. Jordy’s Keuken voorziet u van de beste kwaliteit en het ultieme gebruiksgemak. Dit zomerse voorspel van smaak, kleur en geur haalt de zon in uw zaak, zelfs onder typisch ‘Nederlandse’ weersomstandigheden.

Inkoop € 3,15

Adviesverkoopprijs € 11,50


Marge 70,0%

Wat heeft u nodig?

Bekijk alle

JORDY’S KEUKEN Eieren, gepocheerd

Bestellen

JORDY’S KEUKEN Ravioli, ricotta, spinazie

Bestellen

KOPPERT CRESS Sukura cress

Bestellen

JORDY’S KEUKEN Blanke botersaus, Prem N°13

Bestellen

SALADE LAMSRUMP

Wie lente zegt, zegt lam! Lamsrump is extra mager en staat bekend om zijn boterzachte structuur. Deze sous-vide gegaarde lamsrump van Jordy’s keuken is op diverse manieren te gebruiken. Tip: vier het voorjaar en serveer een rijke salade van dungesneden lamsrump met landcress, gegrilde champignons, cocktailtomaatjes en gefermenteerde mosterdzaadjes uit de polder. Presenteer het gerecht met een crispy Cristal broodstengel van Jordy’s Keuken en geef uw gasten als wijntip een licht gekoelde Pinot Noir. Zelden stond een gerecht zo symbool voor het seizoen!

Inkoop € 3,75

Adviesverkoopprijs € 12,50


Marge 67,0%

Wat heeft u nodig?

Bekijk alle

JORDY’S KEUKEN Lamsrump, West Country, bereid

Bestellen

JORDY’S KEUKEN Broodstengels, Cristal

Bestellen

Mosterdzaad

Bestellen

JORDY’S KEUKEN Carpaccio mayonaise

Bestellen

DESSERT VAN FRAMBOOS

Rood fruit maakt van elk voorjaarsdessert een feestje. Dat geldt zeker voor de friszoete framboos! Laat u inspireren door dit zonnige nagerecht van framboos in diverse structuren. Neem als basis de slofbodem van amandelspijs van Jordy’s Keuken en vul deze met de gebruiksklare mascarpone crème. Garneer de bodem vervolgens met verse frambozen en de frambozen quenelle van Jordy’s Keuken. Voeg ten slotte de krokante yoghurt-framboos crumble en een takje atsina cress toe, voor de finishing touch. Een dessert om vrolijk van te worden, zowel na het zien als na het proeven!

Inkoop € 2,39

Adviesverkoopprijs € 8,75


Marge 70,0%

Wat heeft u nodig?

Bekijk alle

Jordy's Keuken slofbodem

Bestellen

JORDY’S KEUKEN Tiramisu crème

Bestellen

JORDA Crunch, yoghurt, framboos, chocolade

Bestellen

JORDY’S KEUKEN Quenelle, framboos

Bestellen

Meer voor jouw menukaart?