Beleving bespaart!

Energie besparen en extra beleving creëren; met sommige tafelbereidingen slaat u twee vliegen in één klap. Of eigenlijk drie, want hiermee verlaagt u ook de werkdruk in de keuken. Kortom: laat uw gasten een deel van het werk doen. Wedden dat ze daar veel plezier aan beleven?

Verras met fondue

Zet eens een fondue op het menu. De mogelijkheden zijn eindeloos; van kaas en bouillon tot chocolade. Bij de bouillon-fondue garen uw gasten hun groenten, vlees en vis in een pannetje bouillon dat op een waakvlam staat. Superlekker en heel gezond! De traditionele kaasfondue biedt een ‘dip’ van diverse soorten kazen, truffel, wijn, knoflook en andere smaakmakers. De chocolade fondue is met name geschikt voor desserts en erg lekker in combinatie met vers fruit, soesjes en marshmallows. Met de fondue biedt u de gasten de mogelijkheid tot het personaliseren van hun gerechten en ontlast u uw eigen keukenteam.

Met fondue biedt u de gasten de mogelijkheid tot het personaliseren van hun gerechten en ontlast u uw eigen keukenteam

Vlam-spies variatie:

In veel grillrestaurants is dit een beproefd recept: de vleesspies die aan tafel gegrild wordt. Met de vlam-spies zet elk restaurant een bijzondere beleving op de kaart (en op tafel), ongeacht het concept. Een vlam op tafel brengt warmte, spanning en sfeer, en geeft diepgang aan het gerecht. Ideaal voor vlees, vis, groenten en gamba’s!

Tijd voor de tafel BBQ

Met de Tafel BBQ gaat u nog een stap verder en wordt elk diner een klein feestje. Ongeacht het seizoen, want de binnen-barbecue kan gerust zonder zon. Sterker nog: juist als het buiten koud is, gaat er weinig boven de warmte van een Tafel BBQ. Voor de sfeer én de smaak, want we weten allemaal hoe lekker een stukje vlees, vis of groenten van de barbecue kan zijn. Uw gasten grillen en roosteren alles in hun eigen tempo, terwijl uw keukenteam zich beperkt tot de mise-en-place en het portioneren van de producten. Dat scheelt arbeid én energie!

Het scheelt arbeid én energie als  uw keukenteam zich kan beperken tot de mise-en-place en het portioneren van de producten

Denk ook eens aan:

De Tafeltap
Ze bestaan: tafeltaps waarmee uw gasten zelf hun bier kunnen tappen. Dit bespaart personeelskosten en verhoogt de bieromzet. Een variant hierop is de zelfbedienings-tapinstallatie. Voor het gemak én de beleving!

Steak tartaar
Dit gerecht komt rauw op tafel, zodat u geen gas of elektra hoeft te gebruiken. Laat uw gasten zelf de ingrediënten mengen. Scheelt weer extra werk in de keuken!

Meer lezen over beleving?

Ontdek meer handige tips in onze blogs.