Bezorg jouw gasten een onvergetelijk Valentijnsdiner

Het is bijna Valentijnsdag! Commerciële feestdag of niet: veel tortelduifjes maken van de gelegenheid gebruik om eens lekker uit eten te gaan. Een goede kans dus voor jouw restaurant om alles uit de kast te halen en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Met deze 4 producten steel je gegarandeerd de show.

1. Hot lips

Verleid je gasten met verrassende chocoladecreaties. Kies voor de sexy hot lips van witte chocolade als garnering voor je desserts, petit fours of éclairs.

2. Crispy red

Rood is de kleur van de liefde en dat maakt deze koekjes extra interessant voor Valentijnsdag. Didess' flinterdunne en knapperige kletskoppen zijn gemaakt van gepofte rijst en framboos. Serveer ze als koekjes bij de koffie of als decoratieve blikvanger bij het dessert, voor nog meer smaak en beleving.

Eyecatchers voor jouw Valentijnsmenu

Bekijk alle

Dobla chocolade decoratie hot lips

Bestellen

Kletskoppen framboos

Bestellen

Eetbare bloem valentijn

Bestellen

Mini komkommer hartvormig

Bestellen

3. Dat verdient een bloemetje

Deze speciale Valentijnsmix van eetbare bloemen is mooi gevuld met diverse rode, roze en paarskleurige (bosjes) bloesems. Een ideaal kleurenpalet om het bord op te maken voor een mooi Valentijnsdiner.

4. Komkommer met extra liefde

Zorg voor wat liefdevolle vitamines op het bord met deze hartvormige mini-komkommers. Gegarandeerd een blikvanger op het bord!

Alles voor Valentijnsdag

Bereid je voor op Valentijnsdag 2024. Verras elkaar en maak Valentijnsdag onvergetelijk en extra speciaal met het Valentijn assortiment van Bidfood.

Bekijk het assortiment

Ook interessant voor jou