Smaakvol servies, vriendelijk geprijsd

Het terrasseizoen staat weer voor de deur. Bidfood biedt de perfecte oplossing voor een hagelnieuw servies om je klaar te maken voor de zomer: Pro Smart Choice Table, servieslijn Cape Town

De nieuwe lijn is vernoemd naar de roots van Bidfood: Kaapstad. Met dit exclusieve servies kan je alle kanten op; als uitbreiding op je bestaande servies of als basis om aan te vullen met andere items. "We zijn hartstikke trots o de introductie van Cape Town", vertelt Claudia Beckers, inkoper non-food bij Bidfood. "Hiermee breiden we ons non-food assortiment uit met een huismerklijn die zijn hoge kwaliteit combineert met vriendelijke prijzen. We kopen dit hoogwaardige porselein direct in bij de fabriek in Europa".

"De items, kleuren en handgeschilderde decoraties zijn door ons samengesteld en exclusief verkrijgbaar bij Bidfood"

Ijzersterk Porselein

De Europese fabrikant is met de grootste zorg gekozen en beschikt over een halve eeuw aan ervaring. De bijna 1500 medewerkers stellen net als Bidfood hoge kwaliteitseisen aan het product. Alle items worden aan een inspectie onderworpen en moeten 100 procent in orde zijn voordat ze naar de klant gaan. Het porselein wordt op hoge temperatuur vervaardigd en is uitermate chip- en breukbestendig. Mede door die hoge kwaliteitsstandaard exporteert de fabriek naar bijna veertig landen. "Tijdens ons bezoek aan de fabriek hebben we samen gekeken naar de samenstelling van van de lijn", vertelt Claudia. "Naar de items die als goede basis dienen voor een servies, maar ook naar de kleuren en decoraties. De handgeschilderde decoraties geven dit servies net even die extra touch"

Direct leverbaar

De fabriek heeft een lange productie-continuïteit. Dat is handig, want zo kan je later met een gerust hart bijbestellen. Bovendien: Aangezien de productie in Europa Plaatsvindt, zijn de lijnen veel korter en kan er sneller worden bijgestuurd als er items uit voorraad dreigen te raken. Voorlopig is daar echter geen sprake van. "Ons huismerk porselein is direct uit voorraad leverbaar", vertelt Claudia. "Daarnaast hoef je uiteraard niet met dozen te sjouwen, want we brengen het gewoon aan de deur. Dankzij het uitgebreide assortiment van de fabriek én de vele mogelijkheden in kleuren en decoraties, kunnen we straks nog volop uitbreiden. Voorlopig profiteren onze klanten dit seizoen al van de mooiste borden, kommen en schalen. Exclusief,k ijzersterk én vriendelijk geprijsd."

Bekijk hier het assortiment

Bekijk alle

Plat bord Cape Town, blauw

Bestellen

Coupe bord Cape Town 138343

Bestellen

Bowl Cape Town, blauw

Bestellen

Coupe bord diep Cape Town 138300

Bestellen

Nieuwe non-food op tafel?

Ga direct naar onze non-food inspiratiepagina

Bekijk hier ons assortiment

Meer lezen over beleving?

Ontdek meer handige tips in onze blogs