Uitgelicht! De nieuwste producten uit Jordy's Keuken

Van risotto parmigiano tot dry aged wortel: bekijk hier de nieuwste aanwinsten uit Bidfood's mise-en-placeconcept Jordy's Keuken.

1. Pulpo

Deze octopus-tentakel steelt de show op het bord. De sous-vide gegaarde pulpo heeft een zachte bite en is direct toepasbaar, in warme en koude gerechten. Dankzij de vrij neutrale smaak is deze octopus een geweldige smaakdrager voor je andere ingrediënten: van groenten tot vissaus.

2. Risotto parmigiano

Deze basisrisotto is een echte Jordy’s Keuken klassieker. De perfect gegaarde rijstkorrels zijn romig van de Parmezaanse kaas en een ideale smaakdrager voor je smaakbouillons. Van kreeftenbisque tot citrus en risotto milanese: varieer met smaak en creëer in een handomdraai de lekkerste risotto-gerechten.

Nieuw bij Jordy's Keuken

Bekijk alle

Jordy's Keuken pulpo poot

Bestellen

Jordy's Keuken Risotto Parmigiano

Bestellen

Jordy's Keuken gerookte winterpeen dry-aged

Bestellen

Jordy's Keuken slofbodem

Bestellen

3. Dry aged wortel

Door wortels langzaam te garen en te roken krijgen ze de smaak(beleving) en structuur van rookworst. Deze dry aged wortel is ambachtelijk gerookt en veelzijdig inzetbaar. Een bijzonder alternatief voor iedereen die geen (of minder) vlees eet maar toch verrast wil worden

4. Slofbodem

Deze roomboterslofbodem is gemaakt van amandelspijs en banketbakkersroom. De ideale basis voor vers fruitgebak en je meest creatieve desserts.

Ga ook voor gemak in de keuken

Met de perfect voorbereide producten van Jordy's Keuken serveer je hoogwaardige gerechten, zonder veel tijd kwijt te zijn aan de mise-en-place. Zo hou jij tijd over om je te focussen op wat écht belangrijk is: jouw eigen creativiteit en contact met jouw gasten.

Bekijk meer

Ook interessant voor jou