Haal meer uit jouw mensen

Wil jij jouw team en daarmee jouw resultaten naar een hoger niveau tillen? Dan is het tijd voor nieuwe impulsen en een frisse aanpak.

De nieuwe generatie horecamedewerkers stelt hoge eisen aan hun werkplek. Het moet een toevoeging zijn aan hun dagelijkse leven: een ervaring die hun betekenis geeft en die inspeelt op hun behoefte van zelfontwikkeling. Bied jij de juiste uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden aan jouw personeel, dan resulteert dit in een mooie win-win. De werknemer zal meer plezier uit zijn/haar werk halen en jij zult jouw omzet zien stijgen.

Gemiddeld kijken gasten 110 seconden naar de menukaart, dat is nog geen 2 minuten. Daarbij kiezen ze vaak een gerecht uit dat ze al kennen. Tijdens de cross en upsell training van Jeroen Beishuizen leren jij en jouw team hoe je jouw gasten actief kan adviseren en hoe je hiermee de besteding van jouw gasten kunt verhogen. Lukt het jouw medewerkers om slechts één drankje extra per tafel te verkopen? Dan levert dat je bij 20 tafels al € 15.400 extra op op jaarbasis. Daarnaast geeft Jeroen ook trainingen in leidinggeven en gastvrijheid.

We stellen je voor aan Jeroen Beishuizen

Bijna mijn hele loopbaan ben ik actief in de wereld van de horeca, waarvan de laatste 15 jaar als trainer in leidinggeven, cross- en upsell en gastvrijheid. Ik geniet van die wereld. Alles moet kloppen, de lat ligt steeds hoger en als je geld wilt verdienen moet je niet alleen hard maar vooral ook slim werken. En ik geniet ervan om daar een rol in te spelen! Vreemde ogen triggeren.

Meer weten over de traningen?

Mail je naam en telefoonnummer naar contact@bidfood.nl in, dan bellen wij je terug om advies te geven op basis van jouw persoonlijke situatie.

Mail ons

Meer weten over systeemgastronomie?

Ontdek meer handige tips en oplossingen