Maak uw resultaten inzichtelijk en krijg grip op uw processen

Je kan niet alles van te voren weten, maar daar waar je op kunt anticiperen kan je geld verdienen. Het onder de loep nemen van jouw processen en het eenvoudig monitoren van resultaten geeft je grip, inzicht en meer efficiëntie.

Onze digitale horecapartner NTF heeft hiervoor een tool ontwikkelt, namelijk de Planning & Control tool. Deze tool geeft realtime inzicht in de omzet, loonkosten, productiviteit van het team, roosters, inkoop, geldstromen en de resultaten. Zo krijg je direct feedback op de gevolgen van de keuzes die je maakt en weet je meteen of de aanpassing de juiste was of beter teruggedraaid kan worden. Kloppen jouw omzet en inkoopkosten met de prognoses die je hebt gemaakt? Zo niet, dan ontvang je automatisch een alert en zie je welke inkoopgroep nader onderzoek nodig heeft. Zo kan je snel bijsturen. Dit bespaart tijd, geld en levert significant extra rendement op.

"Wat zijn 7 minuten op een dag als je daarmee een rendementsverbetering van ca. 5-10% kunt realiseren voor jouw onderneming?"

De tool kan bijvoorbeeld helpen om inzichtelijk te maken dat er momenten zijn dat er minimaal omzet binnen komt, terwijl er wel een volledig team actief is. Dit zijn gewoontes en door dit als uitgangspunt te nemen laat je grof geld liggen. De Planning & Control tool biedt een alternatief uitgangspunt, namelijk dat van data. Met de tool kan je zien wat het met jouw winst doet als je ervoor kiest om jouw openingstijden aan te passen. Dit kan al snel € 13.000 aan extra jaarlijks rendement opleveren. Zo is de keuze makkelijk gemaakt en het risico minimaal.

Meer weten of direct starten met het monitoren van jouw resultaten?

Mail je naam en telefoonnummer naar contact@bidfood.nl in, dan nemen wij contact met je op.

Mail ons!

Meer weten over systeemgastronomie?

Ontdek meer handige tips en oplossingen