Wat kun je bij Bidfood verwachten op de horecava 2024?

Van 8 t/m 11 januari is Bidfood te vinden op de Horecava in de RAI Amsterdam. Je vindt ons in het Holland Restaurant, in hal 10 met onze Fastservice en Restaria stand én met het Bron tot Bord terras in hal 8. In deze blog lees je waarom je Bidfood zeker niet mag missen.

Sta jij aan? Want Bidfood is tijdens de Horecava ‘The Place to B’. Dé plek om zaken te doen, te netwerken, inspiratie op te doen en je te laten verrassen. Alles om het horecajaar goed van start te gaan! In deze blog lees je waarom je Bidfood van 8 t/m 11 januari in de RAI Amsterdam zeker niet mag missen. Zien we je daar?

De beste huismerken

Bidfood presenteert op de Horecava met trots haar eigen lijn huis- en exclusieve merken. Deze mooie producten zijn met zorg ontwikkeld en geselecteerd, voor en door foodprofessionals. Zo zorg jij dat jouw gasten de beste kwaliteit geserveerd krijgen, terwijl wij ervoor zorgen dat jij de beste prijs krijgt. Van basisproducten tot kwalitatief hoogwaardige specialiteiten: ontdek hoeveel je kunt besparen en laat je verrassen door onze selectie van eigen merken.

Ontdek Bidfood's eigen merken

Bekijk alle

Yellow Velvet taart

Bestellen

Kabeljauwhaas met vel

Bestellen

Franse macarons

Bestellen

Molenaarsbrood meergranen

Bestellen

Het beste rendement

Het rendement in de horeca staat onder druk. Hoge energietarieven, inkoopprijzen die de pan uit rijzen en personeelskosten waar je ‘u’ tegen zegt: wij begrijpen als geen ander dat het voor jou uitdagende tijden zijn. Op de Horecava presenteren we de tools die jou helpen om de omzet en marge te vergroten en de kosten te verlagen. Daarnaast gelden er tijdens deze beursdagen zeer aantrekkelijke exclusieve deals. Bidfood is dus niet alleen The Place to B om je volop te laten informeren en inspireren, maar óók om zaken te doen.

Lees meer over rendement

Kwalitatieve mise-en-place producten

Laat je op de horecava verrassen door de kwaliteit en het gemak van de mise-en-place producten van Jordy’s Keuken. Door deze producten in je gerechten te gebruiken, bespaar tijd én lever je tegelijk een constant hoge kwaliteit aan je gasten. Het team van Jordy’s Keuken bestaat uit gepassioneerde koks met maar één missie: het ontzorgen van de horecakeuken. Hoe? Door de meest verrassende producten aan te bieden, die je heel eenvoudig kunt toevoegen aan een gerecht. Ontmoet het team van Jordy’s Keuken en ontdek wat hoe deze mise-en-place producten jouw keukenproces kunnen optimaliseren.

Ontdek Jordy's Keuken

Bekijk alle

Jordy's Keuken crispy varkensbuikspek

Bestellen

Jordy's Keuken gepocheerde eieren

Bestellen

Jordy's Keuken rode ui zoetzuur

Bestellen

Jordy's Keuken little gem gefermenteerd

Bestellen

Optimale Keukensupport

Bidfood helpt je om vooruit te blijven kijken en om vooruit te blijven gaan, óók tijdens de Horecava. Met onze slimme keukenoplossingen en ons hoogstaande assortiment, bieden wij de zekerheid, flexibiliteit en innovatie die de houvast en het vertrouwen geven die nodig zijn.

Exclusieve Horecava-deals

De Horecava is de plek om te netwerken én om meteen zaken te doen. Daarom bieden we tijdens de beursdagen zeer scherpe en exclusieve Horecava deals. Mis ze niet!

De beste ambachtelijke frieten

Kies voor de beste marge en een volle authentieke smaak met de ambachtelijke frieten van Bravour, die op de Horecava worden geïntroduceerd. Afkomstig van de beste fritesaardappel van Nederland, gewikkeld in een smaakvolle schil en onweerstaanbaar voor jouw gasten.

Ga het horecajaar goed van start!

Je vindt Bidfood tussen 8 en 11 januari in het Holland Restaurant, in hal 10 met onze Fastservice en Restaria stand en met het Bron tot Bord terras in hal 8. Zien we je daar?

Heb je per mail een code van Bidfood ontvangen? Verzilver deze dan hier. Heb je geen code ontvangen, maar wil je er wel bij zijn? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Verzilver jouw gratis toegangscode