Verbeter je Marge, Omzet en Kosten (MOK)

Het rendement in de horeca staat onder druk. Torenhoge energietarieven, inkoopprijzen die de pan uit rijzen en personeelskosten waar je u tegen zegt: ook in jouw horecazaak zul je met deze uitdagingen te maken hebben. Bidfood kijkt in deze uitdagende tijden graag naar wat er wél kan. Er zijn drie belangrijke knoppen waar aan te draaien valt voor een ander resultaat. Marge, Omzet en Kosten, kortom: MOK.

Aan welke knoppen ga jij draaien?

Er wordt wel eens gezegd: ‘winnaars hebben een plan, verliezers een excuus’. Daarom heeft Bidfood speciaal voor haar klanten een toolbox met meer dan twintig diensten die ingezet kunnen worden om de brutowinstmarge te verbeteren, de omzet te verhogen en de kosten te verlagen. Neem contact met ons op voor een afspraak, dan denken we graag met je mee aan welke knoppen jij kan draaien voor een verbeterd resultaat van jouw horecazaak.

Samen rendement creëren?

Het rendement staat onder druk. Bent u op zoek naar een oplossing? Neem contact op met Bidfood om samen een plan te maken. Samen kunnen wij uw Marge - Omzet - Kosten verbeteren.

Bel 0318-678998

Marge verbeteren | Omzet verhogen | Kosten verlagen

Bekijk hier de tips en tools

Ook jouw marge, kosten en omzet verbeteren?

Ook jouw marge, kosten en omzet verbeteren?

Mail je naam en telefoonnummer naar contact@bidfood.nl in, dan nemen wij contact met je op om samen een plan te maken.

Mail ons