Hoe vaak eet je buiten de deur?
"Nu zo’n twee keer per dag. Door een verbouwing zit ik zonder keuken, dus vandaar. In normale tijden ga ik gemiddeld één keer per week uit eten. Ik heb een voorkeur voor de Aziatische of Latijns-Amerikaanse keuken en ontdek graag iets nieuws."
Waar word je blij van in de horeca?
"Van authentieke zaken die hun hele ziel en zaligheid in het eten stoppen."
Hoe vind je die?
"Ik word vaak getipt door bekenden, of loop zomaar ergens binnen. Bij de wat bekendere zaken probeer ik meestal een nog onbekend gerecht, zoals de A la Turca pizza van Effendy aan de Rozengracht. Effendy staat vooral bekend om zijn lahmacun pizza’s."
Wat is jouw go-to restaurant?
"Ik ga nooit naar dezelfde plekken, behalve nu ik even zonder keuken zit. Een van mijn favorieten is Pide BKRY, een Turkse bakkerij met vers gebakken lahmacuns, kalfsdöner en ander comfort food."