5 wijn toppers voor het terras

Maak kennis met de top-5 terraswijnen in ons assortiment Van Pinot Grigio tot Prosecco; deze toppers zijn gemaakt voor de zomer en bieden voor ieder wat wils.

1. Romi & Lola

Dit eigen merk van Bidfood komt uit Italië en levert wijnen met eigentijdse, levendige smaken; goed doordrinkbaar en toegankelijk voor een breed publiek. Als terraswijn zijn vooral de Pinot Grigio en de Pinot Grigio Rosé zéér geschikt. De Pinot Grigio vanwege het frisse, fruitige en florale karakter, waardoor deze wijn goed tot zijn recht komt op een zonnige dag. De Pinot Grigio Rosé brengt verkoeling met zijn frisse aardbei-tonen; heerlijk om ijskoud te drinken op een zonovergoten terras!

2. Balade Romantique

Een verrassende nieuwe huiswijnlijn van Bidfood, waarmee u de Zuid-Franse zon naar het Hollandse terras haalt. De Viognier maakt indruk met zijn bloemige karakter en combineert geweldig met oesters of een zomerse salade. Vergeet daarnaast ook de “Vin Orange” niet; een witte wijn die vergist wordt met de druivenschillen en hieraan zijn prachtige oranje kleur dankt. Oranje wijnen worden steeds populairder en met deze Balade Romantique voegt u een spannende nieuwe wijn toe aan uw zomerse kaart. Erg lekker voor bij de borrel of in

3. Le versant

Onze klassieker uit Frankrijk, en met zijn frisse en fruitige eigenschappen een absolute aanwinst voor het terras. Dat geldt zéker voor de Sauvignon Blanc, dé (terras)topper van Le Versant; een wijn met prettige zuren, mooi citrusfruit en hints van kruisbes. Ook de Grenache Rosé is gemaakt voor het terras en zal elke Provence rosé het nakijken geven. Zijn hints van wilde aardbei, kruidige eigenschappen en frisse karakter combineren geweldig met uw kruidige gerechtjes.

4. Ca'neri

Bubbels zijn altijd een goed idee, en al helemaal op een zomerse dag. Ca’Neri biedt drie verrukkelijke varianten, te beginnen met de Prosecco. Deze heerlijk fruitige wijn met rijpe citrussmaken is het perfecte aperitief. De Millesimato komt uit een wat groter gebied dan de Prosecco. Hierdoor is deze wijn iets prijsbewuster, maar zeker niet minder lekker. Eerder toegankelijk en feestelijk, en bij uitstek geschikt voor een zomerse dag. Tenslotte is er de Cuvée, een fantastische bubbel voor mixdranken, zoals een Aperol Spritz, Limoncello Spritz of andere verfrissende cocktail!

5. Hoya de Cadenas

Dit is dé hit uit Spanje. Verdejo is helemaal hip en de ultieme borrelwijn. Met zijn kenmerkende smaak vol citrus, rijpe perzik, frisse zuren en een licht noterig karakter komt deze wijn ook tijdens de lunch geweldig tot zijn recht. Daarnaast is dit een verrukkelijke wijn om mee te ‘borrelen’, die uitnodigt tot twee of meer glazen!

Bestel nu bij Bidfood

Bekijk alle

Balade Romantique Orange

Bestellen

Balade Romantique Viognier

Bestellen

Le Versant Grenache Rosé

Bestellen

Hoya de Cadenas Verdejo

Bestellen

Ook interessant voor jou