Voorjaar in het glas
Steeds meer wijnliefhebbers kiezen voor biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen. Onze wijnspecialisten weten waarom! Deze wijnen zijn niet alleen duurzaam, maar ook verrassend puur, vol van smaak en heerlijk sappig. Ook de bubbels worden steeds populairder. Van champagne tot cava en prosecco. En wil je echt een blikvanger op tafel? Kies dan voor een indrukwekkende magnumfles. Laat je inspireren door onze selectie en ga voor jouw nieuwe favoriet!
1
Duurzame en natuurlijke wijnen
Wijnliefhebbers kiezen steeds vaker voor biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen. Deze wijnen zijn gemaakt zonder synthetische pesticiden, met minimale interventie en vaak met respect voor biodiversiteit.
2
Bubbels
Bubbels zijn steeds meer in opkomst. Jarenlang moest de nuchtere Nederlander er niets van hebben, maar er is een omslag gaande. Van Champagne tot Cava en Prosecco.
vvvv
3
Groot, groter, grootst
De magnumfles wint een steeds groter terrein in de wijnwereld. Gasten vinden de show leuk en het staat leuk op tafel.
vvv
vvv
Pictor Merlot
Proef de lente met de Pictor Merlot! Die zit vol kers, pruim en aardbei. Erg lekker bij lams- en kalfsvlees, gegrilde kip en geroosterde groenten.
Le versant Rosé
De Grenache rosé van Le Versant heeft aroma’s van rood fruit, oranjebloesem en roos. Een heerlijke wijn om te drinken op het terras, of bij witvlees, tapas, salades en desserts.
Ca'neri Proseco
Prosecco is al jaren een van de hipste bubbels. De Prosecco van Ca’neri is fruitig, feestelijk én veelzijdig; van borrel en bbq tot sushi en salades.
Obaya Verdejo
Verdejo is een van de populairste witte druiven. Deze biologische Obaya Verdejo is licht en fruitig, met tonen van citrus, appel en perzik. Een ideale begeleider van vis, schaal- en schelpdieren, groenten en salades.