Dit zijn de nieuwe New Chefs on the Block

Tijdens het New Chef on the Block event van Food Reporter by Bidfood zijn de veelbelovende chefs Nino Willems (Salty Seafood Restaurant, Zwolle), Bart Leussink (The Church, Arnhem) en Roel Sieverink (Bistro de Olliemölle, Borculo) uitgeroepen tot New Chef on the Block. Een officiële titel, uitgeroepen door Food Reporter en Gault&Millau. Bekijk hier een verslag van het evenement.

“De winnaars zijn chefs die doelbewuste keuzes hebben gemaakt, zowel in hun culinaire visie als in het concept. Hierdoor weten ze zich op unieke wijze te onderscheiden en zijn ze echt een inspirerend voorbeeld voor anderen”, aldus Godfried van der Lugt, Directeur Gault&Millau Nederland.

Jong talent

Met New Chefs on the Block biedt Food Reporter een podium aan jong culinair talent. “We vinden het belangrijk om jong talent te stimuleren en foodprofessionals te verbinden. Met dit concept geven we letterlijk invulling aan die ambitie”, volgens Vivian Bruinsma, Community manager Food Reporter.

Kennis delen

Het evenement was dit jaar groter dan ooit. 200 jonge chefs zijn bij elkaar gekomen in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht om bij te praten, inspiratie op te doen en kennis te delen. Op het programma stonden o.a. drie unieke mini-documentaires over de winnaars en twee gastsprekers; Joris Bijdendijk, Executive Chef Rijks, Wils & Wils Bakery en Luc Hoornaert, Hoofdinspecteur van Gault&Millau.

Bekijk de mini-documentaires

Food Reporter by Bidfood is het platform voor chefs, maîtres, sommeliers, patissiers en alle andere food professionals die het beste willen worden in hun vak. De drie mini-documentaires zijn te zien op de website van Food Reporter.

Bekijk de video's

Ook interessant voor jou