)
Haal alles uit de Horecava!
Van 13 tot en met 16 januari 2025 zijn wij weer aanwezig op de Horecava! Met een zee aan nieuwe ideeën en vers waar jij mee oogst. Proef wijnen die je op de kaart zetten en laat je inspireren door onze huismerken, zoals Bravour. Ontdek ook onze concepten voor beleving in jouw zaak. Alles voor jouw zakelijke succes. Samen halen we dit jaar alles uit de Horecava! Ben je erbij?
Je vindt ons in het Holland restaurant, Hal 10 & Hal 8.
)
)
)
)
)
Meer marge uit je menu!
Als ondernemer stop je veel in je zaak, dus mag je er ook wat uithalen. Een goede inkoopprijs helpt natuurlijk, maar er zijn meer manieren om je omzet of marge te verhogen. Meer verkopen begint met meer verleiden.
Word een upsell-held door gerechten te koppelen aan bijgerechten of altijd een aperitief aan te bieden. Dat scheelt een slok op een borrel. Sorteer je wijn op druif of land in plaats van prijs en verleid je gasten met een goede beschrijving. Zo schenk je jezelf eenvoudig meer omzet.
)