do 1 aug 2024

MOK: optimaliseer je marge, omzet en kosten

Rianne van VulpenRedacteur Bidfood

Het rendement in de horeca staat onder druk. Torenhoge energietarieven, inkoopprijzen die de pan uit rijzen en personeelskosten waar je u tegen zegt: ook in jouw horecazaak zul je met deze uitdagingen te maken hebben. Bidfood kijkt in deze uitdagende tijden graag naar wat er wél kan. Er zijn drie belangrijke knoppen waar aan te draaien valt voor een ander resultaat. Marge, Omzet en Kosten, kortom: MOK.

Aan welke knoppen ga jij draaien?

Er wordt wel eens gezegd: ‘winnaars hebben een plan, verliezers een excuus’. Daarom heeft Bidfood speciaal voor haar klanten een toolbox met meer dan twintig diensten die ingezet kunnen worden om de brutowinstmarge te verbeteren, de omzet te verhogen en de kosten te verlagen. Neem contact met ons op voor een afspraak, dan denken we graag met je mee aan welke knoppen jij kan draaien voor een verbeterd resultaat van jouw horecazaak.

Maak kennis met onze specialisten