di 29 okt 2024

Feestelijke hoofdgerechten die het rendement doen stralen

Masha Daanen Redacteur Bidfood

Met de feestelijke hoofdgerechten van Jordy’s Keuken zet je in een handomdraai iets bijzonders op tafel, dat zowel qua smaak als presentatie indruk maakt op je gasten. Bekijk hieronder drie gerechten en creëer de piek van de avond. Feestelijke creaties die niet alleen je gasten verrassen, maar ook het rendement laten stralen.

Confit de canard

Deze sous-vide gegaarde eendenbouten zijn perfect sappig en mals, dankzij de langzame bereiding op lage temperatuur. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke smaken en sappen optimaal behouden blijven. Geserveerd met een rijke portsauce en een zachte maïscrème, wordt dit een verfijnde smaakcombinatie die indruk maakt op je gasten. Een klassiek gerecht met een moderne twist, ideaal voor de feestdagen!

Dorade met parmezaan

Deze dorade is op smaak gebracht met een overheerlijke marinade waarin de vis is gegaard. Geserveerd met een romige Parmezaansaus vormt dit gerecht een verfijnd hoofdgerecht dat elke feesttafel compleet maakt!

..

Artisjok Greens

The Ultimate artisjok van Caprichos del Paladar staat alleen al in Madrid bij ruim 4000 restaurants op de kaart. Deze topkwaliteit artisjokbloemen worden gekonfijt in extra vierge Spaanse olijfolie en vervolgens ingevroren. Na ontdooien, vouw je de blaadjes voorzichtig open, wat zorgt voor een prachtige bordpresentatie. Serveer het gerecht met een kruidige groene kruidendressing en maak het feest compleet!

Alles voor de feestdagen