Loaded nacho's: creëer een onvergetelijk, snel en on-trend borrelmoment voor je gasten!

Nacho’s zijn helemaal on-trend en verdienen een plek op iedere menukaart. Verwen je gasten daarom maximaal met de smaak en kraak van Doritos Nachos, de ideale tortillachips om mee te dippen. In deze blog lees je alles over de voordelen van deze tortillachips én delen we slimme tips & tricks over de commerciële voordelen.

Betere kwaliteit

Perfect voor klanten waarvoor kwaliteit van groot belang is. De superkrokante tortillachips van Doritos zijn gemaakt van echte maïs in plaats van maïsmeel. Dat zie je niet alleen, maar proef je ook!

Het zorgt voor de extra crunch waar iedereen naar verlangt. Bovendien zijn Doritos ook 35% lichter dan merkloze tortilla’s, waardoor je minder gram chips nodig hebt voor een gelijkwaardige portie. Tot slot hebben de Doritos chips meer curve. Deze kromme vorm zorgt ervoor dat de porties visueel groter lijken bij een gelijkwaardig gewicht. De toppings zijn hierdoor beter op te scheppen en deze tortillachips hebben zo de ideale vorm om te kunnen dippen in de heerlijke Doritos-sauzen.

Fast & easy

Snelheid, gemak en goede marge zijn natuurlijk ook belangrijk! De Nacho Cheese en Mild Salsa bieden ‘fast & easy’ toppings voor de lekkerste nacho’s van Doritos. Zo creëer je een optimale ervaring en wordt het bereiden van de nachos eenvoudiger dan ooit.

De beste basis voor jouw loaded nacho's

Bekijk alle

Doritos Nachos naturel tortilla chips

Bestellen

Doritos Nacho tortilla chips kaas saus

Bestellen

Doritos Nacho tortilla chips pittige tomaten salsasaus

Bestellen

Doritos tray

Bestellen

Loaded Nachos

Hip en on-trend zijn? Geen probleem! Mexicaanse gerechten worden steeds populairder en de Doritos Loaded Nachos bieden hier de perfecte oplossing voor. Bereid je nacho’s met lekkere guacamole, zure room en rundvlees on top of kies voor pulled chicken en truffelmayonaise. De mogelijke toppings zijn eindeloos en een optimale kraak en smaak is gegarandeerd.

The world’s boldest snack

Merkkracht, trekkracht en conversie gaan bij Doritos hand in hand. Doritos is het grootste merk binnen tortillachips en heeft dus een enorme aantrekkingskracht. Daarnaast heeft Doritos ook een zeer sterke affiniteit met de Gen-Z doelgroep.

Loaded nacho's: perfect voor elk moment

Met de combinatie van superkrokante tortillachips en de heerlijke sauzen Hot Salsa en Nacho Cheese biedt Doritos de perfecte ingrediënten voor een lekkere en snelle snack. Een populaire favoriet bij horeca-gasten en perfect voor elk moment. Of het nu als Mexicaanse diner wordt geserveerd, bij de borrel of als snack, genieten is het altijd. Een snelle en margerijke snack, in trek bij jong en oud.

Shop de ingrediënten nu

Ook iets voor jou?

Ontdek meer handige tips in onze blogs.