do 12 sep 2024

Het Horecafeest van het Jaar is terug!


Van samen knallen op de werkvloer naar samen feesten op de dansvloer. Hét Horecafeest keert op maandag 16 december terug in de Ziggo Dome.

In de horeca draait het om: het samen voor elkaar krijgen. Maar het samen vieren is nog veel leuker! Beleef een onvergetelijke avond samen met collega's, samen met de beste artiesten en samen met heel de horeca. Samen vieren we het grootste personeelsfeest van de horeca, de maandag is van ons!

Vier het samen met top artiesten! 

De eerste namen van de lineup beloven dat het opnieuw een spectaculaire avond gaat worden! Hierbij alvast een voorproefje van de top acts die je kunt verwachten: Marco Schuitmaker, Donnie, Snollebollekes, Andre Hazés, Tino Martin, Belle Pérez, Yves Berendse, Mart Hoogkamer, Monique Smit, Lee Towers en nog vele andere... Dit wil je niet missen! 

Met jouw team naar het Horecafeest van het Jaar

Het Horecafeest is exclusief voor klanten en relaties van Bidfood. Zijn jullie geen klant, maar willen jullie er toch bij zijn? Vul dan hieronder het formulier in om een code aan te vragen.  Een accountmanager neemt indien mogelijk contact met jullie op.


Vraag ticketcode aan

Al klant van Bidfood?

Als klant bij Bidfood heb je waarschijnlijk je ticketcode al ontvangen via e-mail of van je accountmanager. Heb je nog niets ontvangen? Geen zorgen, neem contact op met je accountmanager en je ontvangt de code alsnog!

x

Vier het samen met mooie merken

Het Horecafeest wordt mede mogelijk gemaakt door onze leveranciers. Met hun steun zorgen we voor de ultieme avond vol fantastische optredens van de beste Nederlandse acts, speciaal voor en door de horeca.

.

.

Vraag ticketcode aan

Ook interessant voor jou

Zo behaal je maximale omzet in het najaar

Dat het terras in de zomer dé plek is om maximale omzet te halen, daar kijkt niemand van op. Maar in de herfst en winter wordt nog lang niet bij iedereen optimaal geprofiteerd van het terras. Met deze tips is het voor je gasten ook in het najaar goed toeven op jouw terras.


Rianne van VulpenRedacteur Bidfood