Daily Trade Fair x Bidfood Geleen

De Daily Trade Fair is een jaarronde vakbeurs voor de hospitality, home, gift en garden branche. Dé plek om het gehele jaar inspiratie op te doen. Bidfood heeft hier een eigen showroom gecreëerd, waar u op vrijblijvende basis een bezoek aan kunt brengen en meer te weten kunt komen over ons assortiment en gerichte oplossingen voor de horecabranche. Kom ook langs op 24 of 25 september!

Bidfood Geleen op de Daily Trade Fair

Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zijn kenmerkend voor de Daily Trade Fair in Venlo en zorgen ervoor dat je vanaf van moment van binnenkomst een gevoel van ontspanning ervaart.

Bidfood heeft op de Daily Trade Fair een eigen showroom gecreëerd waaraan je op vrijblijvende basis een bezoek kunt brengen of een interessante inspiratiesessie kunt bijwonen.

Demo's en workshops

Op maandag 25 september verzorgen we ook een aantal demo's en workshops. Uiteraard onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Het belooft een inspirerende middag te worden!

13.00 uur: Jordy's Keuken
13.45 uur: LA Streetfood
14.30 uur: Cocktailclub
15.00 uur: Jordy's Keuken & Bidfood's Eigen Merken
15.45 uur: LA Streetfood

Kom langs op 24 of 25 september

Op 24 en 25 september openen we voor het eerst onze stand. Kom langs om je te laten inspireren, te proeven en kennis te maken met Bidfood. Zien we je dan?

Claim nu je gratis e-ticket

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Meer lezen?

Ontdek onze handige tips en oplossingen