Daily Trade Fair x Bidfood Geleen

De Daily Trade Fair is een jaarronde vakbeurs voor de hospitality, home, gift en garden branche. Dé plek om het gehele jaar inspiratie op te doen. Bidfood heeft hier een eigen showroom gecreëerd, waar u op vrijblijvende basis een bezoek aan kunt brengen en meer te weten kunt komen over ons assortiment en gerichte oplossingen voor de horecabranche. Kom ook langs!

Bidfood Geleen op de Daily Trade Fair

Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zijn kenmerkend voor de Daily Trade Fair in Venlo en zorgen ervoor dat je vanaf van moment van binnenkomst een gevoel van ontspanning ervaart.

Bidfood heeft op de Daily Trade Fair een eigen showroom gecreëerd waaraan je op vrijblijvende basis een bezoek kunt brengen of interessante inspiratiesessies, beurzen of events kunt bijwonen.

Kom langs op de Daily Trade Fair

Op maandag 11 maart vindt van 10:00 tot 17:00 uur op de Daily Trade Fair in Venlo de 5e editie van de Bidfood Zuidbeurs plaats. Dé plek om als foodprofessionals volop inspiratie op te doen voor het aankomende horecaseizoen.

Claim nu je gratis ticket en kom langs om je te laten inspireren, te proeven en kennis te maken met alle voordelen van Bidfood.

Zien we je daar?

Meld je nu gratis aan

Meer lezen?

Ontdek onze handige tips en oplossingen