Vraag jouw gratis tickets aan!
Vraag jouw gratis tickets aan met de toegangscode: bidfood2025
)
Samen halen we dit jaar alles het HorecavaEvenTT. Met huismerken die staan als een huis en non-food om op te eten. Ervaar een zee aan nieuwe ideeën en proef wijnen die jou op de kaart zetten. Vergroot je marge en omzet met de Wet van 3. Alles voor jouw zakelijk succes!
Ben je erbij? Je vindt ons in hal 2, standnummer 2.4500!
Vraag jouw gratis tickets aan met de toegangscode: bidfood2025
Als ondernemer stop je veel in je zaak, dus mag je er ook wat uithalen. Een goede inkoopprijs helpt natuurlijk, maar er zijn meer manieren om je omzet of marge te verhogen. Meer verkopen begint met meer verleiden.
Word een upsell-held door gerechten te koppelen aan bijgerechten of altijd een aperitief aan te bieden. Dat scheelt een slok op een borrel. Sorteer je wijn op druif of land in plaats van prijs en verleid je gasten met een goede beschrijving. Zo schenk je jezelf eenvoudig meer omzet.
Onze producten zijn met zorg geselecteerd door foodprofessionals, zodat jij jouw gasten de beste kwaliteit kunt bieden zonder je marge uit het oog te verliezen.
Wil je het maximale uit je bedrijf halen? Succes draait om het optimaal benutten van elke kans! In deze blog duiken we in de magie van marges, omzet en kosten en laten we je zien hoe je jaarlijks extra rendement kunt behalen. Ontdek de kracht van de ‘wet van 3’ en leer hoe je je cijfers kunt laten werken voor jou!
Definitie wet van 3: Marge, Omzet en Kosten
In de horeca draait alles om gastvrijheid, beleving en kwaliteit, maar achter de schermen is het minstens zo belangrijk. Eén van de grootste kostenposten? Personeelskosten. Terwijl een goed team onmisbaar is voor tevreden gasten, kan een inefficiënte planning of overbezetting een flinke hap nemen uit je marge. Hier komt personeelskosten engineering om de hoek kijken: het slim plannen, sturen en optimaliseren van je personeelsinzet. Klaar om jouw horecaonderneming financieel én operationeel naar een hoger niveau te tillen? Lees dan verder!
Marge, Omzet en Kosten.
Lees in de MOK-brochure alles over marges, omzet en kosten en hoe je met slimme keuzes het maximale uit jouw horecaonderneming haalt.