ma 23 dec 2024

Alles voor het voorjaar


Het voorjaar is eindelijk in aantocht en dit is het ideale moment voor de horeca om in te spelen op de vernieuwing die dit seizoen met zich meebrengt. De temperaturen stijgen, terrassen gaan weer open en gasten verlangen naar frisse, seizoensgebonden gerechten. Dit is hét moment om je menu te vernieuwen en in te spelen op trends die niet alleen aansluiten bij de wensen van je gasten, maar ook bijdragen aan je winstgevendheid. Of je nu kiest voor duurzame inkoop, je vegetarische aanbod uitbreidt of je terras optimaliseert, het voorjaar biedt volop kansen. 

Plantaardige toekomst

Demian Parasmo is chef-eigenaar van (plantaardig) restaurant Konijnenvoer in Arnhem. Kenny van Dijk is culinair adviseur van Bidfood en gespecialiseerd in de plantaardige keuken. Samen gaan ze in gesprek over de plantaardige toekomst.

In gesprek met...

Appetizer 1: Horeca in bloei

Nog even en het is weer voorjaar; voor de horeca een ideaal moment om te ‘vernieuwen’. Om in te spelen op trends, het terras te verfraaien en nieuwe gerechten te bedenken. Lichte, frisse en plantaardige gerechten die horen bij het seizoen, inspelen op de wensen van jouw gasten, aantrekkelijke marges hebben én eenvoudig te bereiden zijn.

Zo biedt het voorjaar volop kansen om te bloeien en te groeien en te bloeien!
Online magazine