do 30 mei 2024

Slim ondernemen

Rianne van VulpenRedacteur Bidfood

De beste tips en tools om slim te ondernemen: die vind je hier!

Slimmer ondernemen? Lees deze blogs.

  • Aan tafel
  • Ondernemersverhaal

Andere smaken: ondernemersverhaal de Zoute Kater

Eva (28) is een bekend gezicht in de Haagse horeca. Ze werkte voor Jeroen Plugge (nu culinair adviseur bij Bidfood) in Bistro Bis, in Franklin en Dekxels. Veel mensen kennen haar echter als de talentvolle chef van Vincenzo’s Osteria. Toen die zaak ophield te bestaan, besloot ze voor zichzelf te beginnen.


Masha DaanenRedacteur Bidfood

Bezoek een Foodyard event

In onze Foodyards door het hele land vind je volop inspiratie, maak je kennis met de nieuwste producten en kom je in contact met interessante experts en vakgenoten. Bekijk de actuele agenda en meld je aan voor een van de events!

Bekijk de Foodyard agenda

Maak kennis met onze culinair adviseurs