do 30 mei 2024

Alles om slim te ondernemen


Als ondernemer stop je veel in je onderneming. Dus dan mag je er ook wel wat uithalen. Natuurlijk helpt een goede inkoopprijs. Om meer winst uit je sinaasappels te persen. Of loaded te worden van loaded fries. Maar er zijn veel meer manieren om je omzet of marge te verhogen. En meer verkopen begint bij meer verleiden. Alles voor je zakelijke succes.

Als goede horecaondernemer weet je dat gastvrijheid, creativiteit, ondernemerschap en daadkracht de sleutels zijn tot succes.

De beste tips en tools om slim te ondernemen: die vind je hier!

Bidfood staat klaar

Ontdek wat je nog meer kan doen. Bidfood staat klaar om je te helpen. Zo kan je handheld een upsell-held worden, door gerechten te koppelen aan bijgerechten. Of door altijd eerst een aperitief aan te bieden. Dat scheelt een slok op een borrel. En over drankjes gesproken, sorteer je wijn eens op druif of land in plaats van prijs. En verleid je gast met een goede beschrijving. Daarmee schenk je jezelf makkelijk meer omzet. En zelfs je keukenrouting kan helpen. Minder rennen zorgt voor meer rendement. Samen rendement creëren? Bel 0318 - 678 998.

Slimmer ondernemen? Bekijk deze blogs

Wet van 3 brochure

Lees in de brochure alles over marges, omzet en kosten en hoe je met slimme keuzes het maximale uit jouw horecaonderneming haalt.

MOK brochure

Personeelskosten rekentool

We hebben speciaal voor je een rekentool ontwikkeld. Deze berekening is slechts bedoeld om een inzicht te geven in de werkelijke personeelskosten van de werkgever. Het is geenszins de bedoeling om hier een 100% weergave van de werkelijke kosten te geven, ondanks dat zij met zorg zijn samengesteld, wijzigingen zijn onder voorbehoud.

Maak gebruik van de rekentool