di 16 jul 2024

Bezoek Bidfood op Gastvrij Rotterdam

Rianne van VulpenRedacteur Bidfood

Van 23 tot en met 25 september 2024 zijn wij weer te vinden op Gastvrij Rotterdam. Kom langs bij onze stand met nummer 2203 en ontdek waarom Bidfood dé partner voor de horeca is.

Vraag jouw gratis ticket aan

Vraag hier jouw gratis ticket aan voor Gastvrij Rotterdam, met de persoonlijke code 221008.

Vraag nu jouw ticket aan

Waarom mag je Bidfood niet missen op Gastvrij Rotterdam?

Bespaar tijd met Jordy's Keuken

Laat je tijdens Gastvrij Rotterdam verrassen door de kwaliteit en het gemak van Bidfood's mise-en-place-concept Jordy’s Keuken. Met deze producten bespaar je tijd en lever je tegelijk een constante, hoge kwaliteit aan je gasten. Ontmoet op Gastvrij Rotterdam het team van Jordy’s Keuken en ontdek hoe deze mise-en-place producten jouw keukenproces kunnen optimaliseren.

Bespaar geld met de beste huismerken

Bidfood's huismerken zijn met zorg ontwikkeld en geselecteerd, voor en door foodprofessionals. Zo zorg jij dat jouw gasten de beste kwaliteit geserveerd krijgen, terwijl wij ervoor zorgen dat jij de beste prijs krijgt. Van basisproducten tot kwalitatief hoogwaardige specialiteiten: ontdek tijdens Gastvrij Rotterdam hoeveel je kunt besparen en maak kennis met onze selectie van eigen merken.

Ontdek de beste non-food producten

Van handschoenen tot poetsdoeken en disposables: ook voor jouw non-food-producten ben je bij Bidfood aan het juiste adres. Ontdek op Gastvrij Rotterdam de beste tools voor jouw keuken en profiteer van het uitgebreide non-food assortiment.

Maak kennis met de wijnen van Bidfood

Of het nu gaat om een exclusieve wijn in kleine oplage of een betaalbare huiswijn die verrassend lekker uit de hoek komt. Bidfood heeft voor elk type restaurant de lekkerste wijnen in huis. Tijdens Gastvrij Rotterdam laten we je volop kennismaken met ons verrassende, uitgebreide en zeer gevarieerde wijn-assortiment.

Profiteer van Bidfood als totaalpartner

Het rendement in de horeca staat onder druk. Bidfood begrijpt als geen ander dat het voor jou uitdagende tijden zijn. Wij zijn meer dan een horecagroothandel, maar denken ook graag met je mee hoe je je marge en omzet vergroot en je kosten juist verlaagt. Tijdens Gastvrij Rotterdam vind je op onze stand volop inspiratie en handige tools die jou hierbij helpen.

Ontmoet Bidfood Den Haag op Gastvrij Rotterdam


Binnenkort opent onze nieuwste Bidfood-vestiging in Den Haag. Vanuit deze gloednieuwe vestiging in de Hofstad kunnen we de horeca in deze regio nóg lokaler en duurzamer bedienen. Of je nu een drukbezochte strandtent, toeristische trekpleister of populaire brasserie runt: het vaste team van Bidfood Den Haag staat voor je klaar. Kom jij op de stand langs om kennis te maken?

Laat je verrassen door de nieuwste producten

Bidfood is altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen in de branche. En dat zie je terug in ons assortiment. Tijdens Gastvrij Rotterdam zullen de nieuwste en meest originele producten uit ons assortiment niet ontbreken. Chips met de smaak van gebakken ei? Check! Topkazen speciaal voor een kaasplank? Check! Koekdeeg van Nederlandse bodem? Check!

Mis het het niet: kom proeven en laat je verrassen.

Nieuw! De beste basis voor desserts

Ontdek op de stand van Bidfood de nieuwste dessertbasis binnen de Debic Dessert-lijn: de Debic Cheesecake. Of je nu kiest voor een witte-chocoladecheesecake of een cheesecake met frambozentopping, deze dessertlijn bespaart je tijd en stelt je in staat om kwaliteit en creativiteit toe te voegen in de keuken. Deze dessertbasis is eenvoudig op te kloppen, te portioneren, te koelen en te serveren én biedt tot wel 20 porties uit een fles. Varieer met seizoensgebonden ingrediënten en zet keer op keer een uniek dessert op het menu. Kom proeven!

Lees meer

En nog héél veel meer!

Geloof het of niet: al het bovengenoemde is nog maar een kleine greep uit alles wat onze stand op Gastvrij Rotterdam te bieden heeft. Bidfood is tijdens Gastvrij Rotterdam the place to be om je te laten inspireren, jouw vragen of uitdagingen te bespreken met onze accountmanagers én kennis te maken met ons uitgebreide assortiment. We verwelkomen je graag, hopelijk tot dan!

Vraag jouw gratis ticket aan

Vraag hier jouw gratis ticket aan voor Gastvrij Rotterdam, met de persoonlijke code 221008.

Vraag nu jouw ticket aan

Ook interessant voor jou