6 tips voor een succesvolle Pasen
Pasen is hét moment om het horeca-seizoen succesvol af te trappen. In deze blog vind je 6 tips voor een paasweekend met ‘eggstra’ omzet.
Pasen is dé perfecte gelegenheid om je gasten te verwennen met een heerlijke brunch of een speciaal Paasmenu. In onze nieuwste blog delen we volop inspiratie: van smaakvolle gerechten tot slimme tips om van Pasen een succes te maken.
Pasen is de tijd van samen genieten, verrassen en nét dat beetje extra aandacht geven
Pasen is hét moment om het horeca-seizoen succesvol af te trappen. In deze blog vind je 6 tips voor een paasweekend met ‘eggstra’ omzet.
Pasen is hét moment om je gasten te verwennen met een uitgebreide brunch én tegelijkertijd slim in te kopen. Met onze selectie huismerkproducten bied je kwaliteit tegen aantrekkelijke marges. Denk aan luxe patisserie, mini pies, gepocheerde eieren en luchtige American pancakes – perfect te combineren met verse sinaasappelsap en romige roomboter.
Dankzij onze huismerkopties serveer je een feestelijke brunch die niet alleen je gasten, maar ook je omzet blij maakt.