Van vegan fried chicken tot unieke chocoladecreaties: dit mag je niet missen op Gastvrij Rotterdam

Van 18 t/m 20 september is Bidfood weer te vinden op Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Je vindt ons onder standnummer 2203 en hier kun je drie dagen lang genieten van culinaire verrassingen, slimme oplossingen en culinaire producten. In deze blog geven we je alvast een voorproefje en lichten we een aantal merken en producten uit die te zien (en te proeven!) zijn bij Bidfood op Gastvrij Rotterdam.

Besparen met eigen merken

Van de beste basis-artikelen tot een culinaire reis rond de wereld: wie voor een scherpe prijs food én non-food wil inkopen, is aan het juiste adres bij de eigen merken van Bidfood. Tijdens Gastvrij Rotterdam kun je op de stand volop kennismaken met deze eigen merken én checken hoeveel je kunt besparen zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

Spirits en likeuren onder je eigen label

Het merk Yourspirits is een spin-off van het succesvolle en snelgroeiende merk De Cocktail Club. Van wodka tot limoncello en van koffielikeur tot rum: als leverancier van ruim 20 spirits en likeuren staat dit merk garant voor originele dranken van hoge kwaliteit. Extra leuk: je schenkt deze dranken onder je eigen label, want niks is sterker dan je eigen merk, vinden ze bij Yourspirits.

Verrassende chocoladecreaties

Met de chocoladedecoraties van Dobla geef je in een handomdraai de perfecte finishing touch aan de lekkerste desserts. Het merk werkt samen met gerenomeerde patissiers en chef-koks die creatieve, innoverende en verrassende chocoladedecoraties ontwikkelen. Deze zijn volop te zien én te proeven tijdens Gastvrij Rotterdam.

Vegan Fried Chicken

Het van oorsprong Britse merk VFC, dat staat voor Vegan Fried Chicken, is sinds drie jaar de wereld aan het veroveren en wij snappen wel waarom. Hun volledige plantaardige popcorn-kiphapjes zijn onweerstaanbaar. Genieten van crispy chicken, zonder dat het ook maar één dierlijk ingrediënt bevat: dat noemen wij nog eens the best of both worlds. Maak kennis met deze plantbased kip tijdens Gastvrij Rotterdam en oordeel zelf!

Instagrammable Aziatische producten

Kakelvers in het Bidfood-assortiment en tijdens Gastvrij Rotterdam alvast te zien en te proeven: de Aziatisch georiënteerde producten van Wismettac. Van vriesverse Rainbow Bao Buns tot krokante Edamame sticks, deze nieuwe producten zijn een eyecatcher voor je menu.

Bekijk de producten

Bekijk alle

Lemon Curd

Bestellen

Citrus Gin BIB

Bestellen

Vegan popcorn kip

Bestellen

Yellow Velvet taart

Bestellen

Kom naar Gastvrij Rotterdam

Kennismaken met deze (en nog heel veel andere) mooie merken? Kom dan van 18 t/m 20 september langs op onze beursstand tijdens Gastvrij Rotterdam.

Meld je nu aan