wo 2 apr 2025

Alles voor het hoogseizoen


De zomer staat voor de deur en dat betekent voor de horeca maar één ding: hoogseizoen! Dit is de periode waarin gasten massaal de terrassen vullen, op zoek naar verfrissende gerechten, zomerse cocktails en onvergetelijke ervaringen. Voor horecaondernemers is het dé tijd om maximaal te profiteren van de drukte, maar ook om slim in te spelen op trends en efficiënt te werken. Van seizoensproducten en voorraadbeheer tot beleving en technologie – een goede voorbereiding maakt het verschil.

Tijd om te pieken!

Haal alles uit het hoogseizoen

Appetizer 2: Tijd om te pieken!

De zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd om te pieken! Des te belangrijker is het om slim in te spelen op de trends en jouw marges te bewaken. Van seizoensproducten tot voorraadbeheer; een goede voorbereiding is het halve werk!

Met de juiste voorbereiding haal je het maximale uit het seizoen!

Lees hem hier!

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Het hoogseizoen komt eraan. Voor elke horecazaak, zaak om alles eruit te halen. Dat doe je met Bravour, hét eigen merk van Bidfood. De betrouwbare basiskracht achter jouw gerecht - met kwaliteit waar je gasten van genieten en scherpe prijzen waar jij van geniet. En het is ook nog eens altijd op voorraad, ook op de drukste dagen. Haal meer marge uit je zomermenu en maak van dit hoogseizoen een succes met Bravour!


Hoogseizoen Gids

Het hoogseizoen is hét moment om je menukaart te vernieuwen. In de Bidfood Hoogseizoengids vind je een breed assortiment aan seizoensfavorieten: van verfrissende salades en een luxe borrelplank tot brunchopties om je marge mee te boosten. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van het aanbod en creëer verrassende combinaties. Haal alles uit het hoogseizoen met Bidfood! 

Lees hem hier!